miercuri, septembrie 28, 2022

Medic de top, apel către „apostolii vaccinării”: „Dacă vă îmbolnăviți și voi veți avea nevoie de tratament. Cunosc cel puțin două cazuri de medici vaccinați cu trei doze: unul a murit iar celălat se zbate între viață și moarte”.

Lucian Duță, fostul șef al Casei Naționale de Sănătate (CNAS), atrage atenția că „medicina nu este o știință exactă iar capacitatea ei de a da răspunsuri complete la cauze de boală și mai ales de a oferi tratamente este de multe ori limitată”.

Te-ar mai interesa: Ceaiul bogat în vitamine cu efecte anticancer! Mer...

„Frica de a tăcea. Înțeleg frica de a vorbi. Chiar foarte bine pentru că o simt demult. Dar uneori frica de a tăcea este mai mare. În cartea “Jurnalul fericirii” tatăl marelui Steinhardt îl îndeamnă să nu-și denunțe prietenii chiar dacă trebuie să meargă la închisoare. Pentru că, spune el, dacă o faci s-ar putea să ai zile mai bune dar nopți înfiorătoare. Iar dacă ești corect și nu pactizezi cu sistemul vei avea zile grele dar nopți liniștite.

Medicina nu este o știință exactă iar capacitatea ei de a da răspunsuri complete la cauze de boală și mai ales de a oferi tratamente este de multe ori limitată. De aceea orice faci în meseria asta trebuie să fie bazat pe dovezi extrem de solide și să te ferești cât mai mult de a face rău. Răul în medicină îl faci prin incompentență sau și mai rău prin tăcerea determinată de frică”, a dezvăluit Lucian Duță, într-o postare pe pagina de Facebook.

Te-ar mai interesa: Care sunt criterile după care ne alegem stomatolog...

România are nevoie testare gratuită în masă

Pe lângă campania de vaccinare, România ar trebui să se bazeze și pe testarea în masă, în ceea ce privește limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2. „Este corect să ne testăm înainte de vaccinare”, susține fostul șef CNAS.

„Te vaccinezi sau nu te vaccinezi este cam la fel când te întâlnești cu virusul. Adică te poți infecta în ambele situații, transmiți boala și poți dezvolta simptome specifice. Care trebuie să fie tratate. Dacă ai cu ce, pentru că în România NU există tratamente disponibile nici acum.

Te-ar mai interesa: Oamenii de știință au descoperit ce provoacă Alzhe...

Și DA în celalalte țări europene aceste tratamente există și se dau bolnavilor vaccinați sau nu încă de la primele simptome pentru că sunt depistați timpuriu printr-o campanie de testare agresivă și gratuită.

NU este corect să vaccinezi bolnavi cu istoric de boală recentă sau și mai rău bolnavi infectați. De aceea este corect să ne testăm înainte de vaccinare.

Politica sanitară a României este o imensă minciună și aproape criminală prin incompetență și nesimțire atâta timp cât nu există TESTARE gratuită în masă și izolarea pacienților pozitivi (indiferent dacă sunt vaccinați sau nu) dar mai ales prin lăsarea bolnavilor fără acces la tratamente eficiente”, a subliniat medicul Duță.

Te-ar mai interesa: Poți simți asta? Două senzații în picioarele tale ...

Medic de top, apel către „apostolii vaccinării”: „Dacă vă îmbolnăviți și voi veți avea nevoie de tratament”

„De aceea îi atenționez pe apostolii vaccinării: vedeți că dacă vă îmbolnăviți și voi veți avea nevoie de tratament. Nu mai credeți minciunile propagate că toți veți face forme ușoare pentru că nu e așa. Cunosc cel puțin două cazuri de medici vaccinați cu trei doze: unul a murit iar celălat se zbate între viață și moarte.

Și le cunosc și colegii mei, dar tac! Care dacă sunt atât de convinși de necesitatea vaccinării ar trebui să fie la fel de fermi și de nevoia legitimă de a oferi pacienților tratamente eficiente dar care nu există la noi. Și îi invit să fie la fel de persuasivi și fermi. Pentru că altfel nu mai sunt corecți cu meseria pe care și-au ales-o și mai ales cu pacienții!

Te-ar mai interesa: Avertisment privind cancerul: deficitul de vitamin...

Știu că mă repet dar o fac conștient până când lucrurile se vor îndrepta pentru că nu vreau să fiu complicele unui sistem criminal și mai ales pentru că sunt medic:

1. EXISTĂ tratament specific cu anticorpi monoclonali în fazele inițiale ale bolii. Te faci bine în 24 de ore cu o singură perfuzie. România refuză să cumpere tratamentul.

2. În faze mai grave există tratament cu un înalt grad de eficiență: Tocilizumab. România nu-l cumpără.

3. În fazele incipiente, depistate prin testare masivă, este eficient Favipiravir (Ungaria și-a construit trei fabrici) iar România refuză accesul neîngrădit la acest medicament. La fel și cu Arbidol.

Când vi se mai spune că nu există soluții pentru oamenii care mor aveți curaj și ripostați. Pentru că aveți dreptate!”, a conchis Lucian Duță.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private