vineri, septembrie 30, 2022

Artrita reumatoidă: Încercați aceste remedii atunci când aveți crize.

Durerea poliartritei reumatoide poate fi foarte urâtă, dar nu există nici un remediu pentru această afecțiune. Fiind o afecțiune cronică, este indicată o dietă sănătoasă, practicarea sportului în mod regulat și pe cât se paote controlul stresului.

Medicul dumneavoastră vă poate prescrie anumite medicamente pentru a menține starea sub control și este important să luați acele medicamente la timp, pentru a preveni eventualele apariții.

Te-ar mai interesa: Obiecte pe care să nu le ții niciodată în casă. Al...

Cu toate acestea, chiar și cu medicamente, s-ar putea să aveți brusc dureri severe de artrită. Și aceste dureri pot fi extrem de grave, deoarece nu poți face mare lucru în acest sens.

Artrita reumatoidă: Încercați aceste remedii atunci când aveți crize

În astfel de perioade, puteți discuta cu medicul dumneavoastră, astfel încât acesta să vă poată furniza medicamentele pentru a calma durerea. Împreună cu medicamentele, puteți încerca și aceste remedii care vă vor ajuta să vă ușurați.

1. Masaj: Când ai aceste episoade de artrită, e indicat un masaj de la un terapeut calificat. Este important să obțineți masajele de la un profesionist calificat, altfel ar putea agrava durerea. Obținerea unui masaj poate ajuta la ameliorarea durerii.

Te-ar mai interesa: Se revine sau nu la școala online? Anunțul de ulti...

2. Somn de calitate: Un somn de proastă calitate poate fi un motiv major pentru durere, deoarece corpul tău nu este bine odihnit. Chiar și atunci când ai aceste izbucniri, asigură-te că dormi bine și că corpul tău este bine odihnit. Faptul că nu dormi bine ar putea ajunge să înrăutățească starea.

3. Exerciții fizice: Este adevărat că durerea este urâtă, dar dacă nu faci exerciții fizice sau nu te antrenezi în mod regulat, aceasta ar putea agrava durerea. Prin urmare, este important să faceți exerciții fizice. Mișcările pot ajuta la ameliorarea durerii.

Te-ar mai interesa: Recomandările lui Arafat în cazul unui atac nuclea...

4. Baie fierbinte sau terapie cu rece: Când durerile articulare cresc sau se inflamează, ai putea aplica un pachet de gheață în zonă pentru a calma durerea. De asemenea, poate ajuta la amorțirea durerii și la relaxarea mușchilor. Pe de altă parte, puteți face o baie cu apă fierbinte pentru a reduce durerea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private