sâmbătă, iunie 3, 2023

Horoscop decembrie. Profesorul Radu Ștefănescu dezvăluie ce se ne rezervă astrele în această lună plină de sărbători. Mai multe zodii vor avea probleme cu banii. Mare atenție!

După cum spune înţeleptul chinez Lao Tzu, fondator de filozofie şi religie, HĂRNICIA DUCE LA BUNĂSTARE, care este sintagma caracteristică pentru luna decembrie a anului 2018 de la nașterea Hristosului și 7526 de la Facerea Lumii, deie Domnul, ultimul să nu fie, ne spune profesorul Radu Ștefănescu.

Te-ar mai interesa: Laptele este mai hidratant decât apa. Studiu surpr...

Nu sunt decât două planete retrograde, Uranus, toată luna în Berbec și Mercur, până pe 7 decembrie în Scorpion. Luna decembrie, este, pentru toată lumea, o lună de cheltuieli cu sărbătorile iernii și micile concedii de Crăciun și Revelion. Lumea are nevoie de cash, așa că se pot vinde unele acțiuni. Atenție mărită dacă urmăriți achiziționarea unor cambii, titluri de valori, pot fi câteva prilejuri avantajoase și multe păcăleli, că așa este în afaceri, acum.

Conjunctura astrologică este cea caracteristică sfârșitului de an. Mai toate planetele se strâng într-o jumătate a zodiacului, de la Scorpion la Berbec. Formează configurația ”roata motrice de locomotivă” care însemnă efort sporit în muncă, activitate, carieră – cu rezultate bune!

Te-ar mai interesa: Satisfacția sexuală scăzută la bărbații de vârstă ...

BERBECUL (21 martie – 20 aprilie) Toată luna decembrie Berbecul are pe Uranus, retrograd, în zodie la ultimele grade ale zodiei. Luna trece repede și zglobie prin zodie, între 17-19 decembrie. În luna decembrie a acestui an te poți simţi ca un milionar în euro. Adică, ai şi bucuriile, dar şi grijile şi necazurile respective. Atenție la impulsurile revoluționare ale lui Uranus, de a te băga, cu mult tupeu, în afaceri pe care nu le cunoști. O lună plină de oportunităţi, de prilejuri de afirmare în meserie, sau profesie. Banii sunt mediocru aspectaţi în prima parte a lunii, vacanţa de Crăciun poate fi un prilej de cheltuieli mari, dar, ca orice Berbec cu Blana de Aur ai bani puși deoparte. Vor fi prietene şi prieteni care  se vor înverzi de invidie din cauza succeselor tale profesionale din luna decembrie Trebuie doar să transformi încăpăţânarea în tenacitate şi agresivitatea în energie şi toate uşile îţi vor fi larg deschise. Anul Nou 2019 te poate găsi cu un pahar de șampanie Veuve Clicquot într-o mână și cu un ban de argint, îți recomand ediția Jubileu Carol I, în cealaltă mână, ca să ai noroc la bani tot anul!

Te-ar mai interesa: Pacientă cu dureri insuportabile, amenințată de me...

TAURUL  (21 aprilie – 20 mai)  Luna decembrie este, pentru zodia Taurului, o perioadă a efortului şi a realizărilor profesionale. Nu ai nicio planetă în zodie, exceptând Luna, între 19-20 decembrie. Realizări mai accentuate în prima parte a lunii. Dar şi a doua parte este la înălţime, să nu ai grijă.  În prima jumătate a lunii trebuie să eviţi sentimentele puternice şi inevitabile, este adevărat, dar negative, ca gelozia şi invidia. Cultiva prieteniile, relaţiile sociale, amiciţiile de serviciu, gaşca! Perioada este favorabilă legăturilor sociale, iar conjunctura înlesneşte acest lucru. Nu cheltui mai mult decât se cuvine pentru Crăciun și Anul Nou, vine alt an, cu investițiile și cheltuielile lui. La sfârşitul anului 2018 poți constata, cu mândrie, că anul 2018 nu a fost chiar rău, în domeniul activității tale ai realizat o mulţime de lucruri.

Te-ar mai interesa: Vitamine pentru slăbit. Stimulează metabolismul și...

GEMENII  (21 mai – 21 iunie)  Nicio planetă în zodie, Luna trece repede, râzând și spunând glume, între 21 și 23 ale lunii. Coordonatele  lunii decembrie sunt veselia şi lipsa de griji. Nu că responsabilitatea şi seriozitatea ar fi marile tale calităţi, dar configuraţia astrală este binevoitoare cu inconsistenţii şi guralivii nativi din zodia Gemenilor. Ai dori să ai o viaţă socială deosebită, să frecventezi artişti avangardişti şi filozofi abisali şi mare parte din ceea ce îţi doreşti – mare atenţie! – se şi întâmplă. Banii sunt bine aspectaţi, poți să întâlneşti persoane binevoitoare care te pot ajuta în profesie sau meserie. Nu investi, nu face cumpărături mari, pentru firmă, sau pentru tine, chiar dacă se spune că este luna cadourilor. Însă ține cont că totul se scumpește, inflația reală este mult mai mare decât cea anunțată de autorități, dar simți asta în afacerile tale, așa că alege momentul potrivit, dacă vrei să te dotezi cu active.

Te-ar mai interesa: Cele mai norocoase zodii ale lunii iunie. Ar putea...

RACUL (22 iunie – 22 iulie) Nevoia imperioasă să fii în armonie cu colegii de la serviciu, cu anturajul, cu mediul, cu lumea te conduce către concluzia că totul are o legătură şi că vrei să faci parte din ceva important şi permanent. Luna decembrie îţi poate oferi câteva prilejuri să faci parte din asociaţii profesionale de elită, să participi la perfecţionări şi simpozioane, să te simţi o persoană importantă şi apreciată. Singurul lucru neplăcut este că, în prima parte a lunii, în prima decadă, centrată pe Moș Nicolae, Saturn îți indică, că, întârzii în tot ce faci. Abia pe 11 decembrie scapi de maximux maleficus. Activitatea profesională este bună, dar atenţie la incidente şi accidente, mai ales dacă te deplasezi în zone nesigure, cu polei și zăpadă. Banii sunt mediocru aspectaţi, dar oricum, îți ajung pentru cheltuielile de sărbători. Nu este indicat să pleci într-un concediu lung și scump, peste hotare, decât dacă ai bani, de care eu nu știu…

LEUL  (23 iulie – 22 august)  În luna decembrie te înverşunezi să le arăţi rataţilor de la serviciu, sau de la şcoală, cine eşti tu cu adevărat, şi dacă i-ai lăsat în pace până acum a fost din cauza Legii Junglei : „cruţaţi-i pe bătrâni şi nevolnici… şi pe fraieri!”. Ai timp şi pentru muncă şi pentru carieră pentru că ai o viteză de meteor. Mercur, chiar așa retrograd, până pe 7 ale lunii, în sectorul comunicării îţi oferă pe tavă ponturi, aşa că nu ai decât să-ţi pui în valoare calităţile şi să atragi simpatiile anturajului. Banii sunt în toane bune, bine configuraţi. Atenţie, dragă Leule sau frumoasă Leoiacă, trebuie să profiţi şi să faci economii punând deoparte banii albi, pentru zile negre. Toată lumea știe că ești generos, nu exagera! Călătoriile de afaceri dar și de plăcere sunt sub semne bune. Poate faci Revelionul la Barcelona, cel mai frumos oraș din lume?

FECIOARĂ  (23 august  – 22 septembrie)  Mai multe planete şi indicatori astrologici îţi sunt favorabili în luna decembrie 2018. Poţi reuşi în activităţi legate de cărţi, publicaţii, jocuri şi sporturi, dar şi în administraţie.  Este timpul unor decizii importante şi dacă ai tărie de caracter o să dobândeşti multe avantaje care pot contribui la mărirea veniturilor şi întărirea familiei. Ai mai mult noroc ca de obicei, spune Jupiter, poate îl fructifici. Puterea ta de convingere şi implicarea în lucruri şi proiecte de anvergură sunt bine sprijinite de Saturn, Marte și Jupiter. Banii sunt bine aspectaţi, mai ales că primeşti o sumă de bani–surpriză! La sfârșitul anului 2018 poți să faci un bilanț obiectiv al activității tale profesionale cu acel inimitabil dar al detaliului pe care îl ai. Nu este rău, dar se poare și mai bine, tragi tu concluzia, cel puțin statistic.

BALANŢĂ (23 septembrie – 22 octombrie)  Luna decembrie 2018 înregistrează un maximum al vieţii tale profesionale. Încet-încet te obişnuieşti cu noua ta imagine, de câştigător în cursa vieţii şi nu te mai simţi ca într-un roman de aventuri, tensiunea revine la normal şi începând din perioada Crăciunului chiar te plictiseşti. O Balanţă poate fi şi foarte dezechilibrată, şi tu ştii foarte bine lucrul acesta. Noua ta viziune asupra relaţiilor sociale de la serviciu încurajează flirturile mai neserioase şi efemere, la team-building, de exemplu, sau la serbările iernii. Veniturile, banii sunt bine aspectaţi în prima parte a luni şi mediocru în timpul serbărilor iernii, când faci cheltuieli necugetate. Nu te implica în parteneriate și asociații în care tu ești cu investițiile și munca, ceilalți cu dividendele.

SCORPIONUL  (23 octombrie – 21 noiembrie)  Cu Venus în zodie, în luna decembrie a acestui an, legenda despre performanţele sexuale ale Scorpioancelor şi ale Scorpionilor va fi eclipsată de rezultatele profesionale şi de aprecierile anturajului. Ce băieţi şi fete bune puteţi fi voi, dragi Scorpioni, când vreți voi, spun colegii de la serviciu! Mare atenție la perioada 2-7 decembrie, cu Mercur retrograd în zodie, care aspect, încurcă comunicarea, atât de importantă astăzi. Oricum, luna decembrie 2018 pare a fi o lună bună pentru toată lumea, aşa că şi Scorpionii or să se bucure de realizări şi împliniri profesionale. Aspectele favorabile din casa a a doua, a banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să vă asumaţi obligaţii pe termen lung. Banii sunt favorizaţi în a doua decadă a lunii, în special. Dacă ai ceva de încasat, arierate, sau altceva, insistă în acea perioadă. Carisma şi optimismul propriu zodiei te ajută mult, dar şi sociabilitatea şi pasiuniile tale – te fac să întâlneşti persoane foarte interesante în domeniul muncii tale, care îți împărtășesc doctrina profesională.

SĂGETĂTORUL  (22 noiembrie – 21 decembrie)  Luna decembrie este un adevărat caleidoscop pentru nativii şi nativele din zodia Săgetătorului. Jupiter stă toată luna în zodie, Mercur revine, în mișcare directă, pe 13 decembrie, iar Luna străbate rapid zodia pe 7-8 decembrie. Multe trăiri, multe evenimente, călătorii şi realizări notabile. Asta este viaţa, iar în luna haosului şi al elementului aer, semnul de foc al Săgetătorului se simte ca acasă. Mai multe realizări în muncă, notabile, mai ales în prima parte a lunii. Emoţional, poți să treci printr-un proces de emancipare şi de recunoaştere raţională a visurilor şi dorinţelor tale din domeniul muncii, profesiei, carierei tale. Adică treci, ca mai toată lumea care gândește, de la aberaţiile logice la utopiile rezonabile. Banii sunt bine aspectaţi la începutul şi la sfârşitul lunii. Nu munci mult, muncește eficient, așa o să ai rezultate mai bune!

CAPRICORNUL  (22 decembrie – 19 ianuarie)  Luna decembrie este o periodă favorabilă, mai ales pentru nativele zodiei. Cu Saturn în domiciliu și cu eternul Pluton, planeta plutocraților, în zodie, ai o situație profesională bună. Mult entuziasm şi o privire mai filozofică asupra vieţii te ajută să te bucuri din plin de deliciile evenimentelor şi să treci cu brio peste obstacole, fie că se numesc termene, interviuri sau date de producție. Călătoriile de afaceri sau o excursie de vacanţă de iarnă se dovedesc ori fructoase, ori foarte plăcute. Influenţe astrale puternice te ajută în toată luna decembrie cu focus pe tranzitul Lunii, 9-11 decembrie. Prietenii te sprijină, colegii de serviciu te ajută. Este o perioadă în care nu trebuie să te lași descurajat de micile nerealizări sau de întârzierea finalizării unor proiecte. Este posibilă, oricând, o schimbare a situaţiei în bine, atât financiare cât şi în carieră. Banii sunt favorizaţi de stele, dar nu trebuie să împrumutaţi sau să daţi sume mari cu împrumut.

VĂRSĂTORUL   (20 ianuarie – 18 februarie)  Toată luna decembrie trasezi pe firmamentul anturajului, prietenilor, colegilor de serviciu o dâră de entuziasm şi optimism. Amestecate, după năravul tau, cu mici cantităţi de ironie şi cinism, aşa, pentru gust. Nu lăsa să îţi scape o oportunitate în jurul tranzitului Lunii prin zodie, 11-13 decembrie – stelele nu spun exact dacă este vorba de o slujbă în străinătate, de un pont, de un bonus, sau de o avansare. Ceva, interesant! Semnele de foc şi de aer îţi sunt favorabile mereu, în muncă, toată luna decembrie, dar este mai bine să nu te iei în beţe cu cei născuţi sub zodii de pământ şi apă. Banii chiar dacă sunt suficienţi, nu-ţi satisfac capriciile şi utopiile tehnologice. Nu cumpăra tot ce este la modă, ultimul răcnet!

PEŞTII  (19 februarie – 20 martie) În luna decembrie este cazul să nu mai fii aşa de încordat şi tensionat – totul, adică anul, se va sfârşi cu bine! Cu Marte și Neptun în zodie, relaxează-te şi încearcă să nu mai porți de grijă altora, mai ales că, până la urmă, mai mult îi încurci decât îi ajuți. Prima parte a lunii, cu centru pe Moș Nicolae este o perioadă de timp care este propice pentru planuri profesionale de viitor. O veste bună poate fi urmată de una şi mai bună. Trebuie să te adaptezi rapid la schimbări, să-ţi faci stereotipuri de comportament şi de comunicare şi strategii de promovare a calităţilor proprii. Pentru că, după cum bine ştii, nu eşti nici spontan, nici nu ai tupeu! Banii sunt aşa-şi-aşa – dar o să te descurci de sărbători, ca deobicei!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private