luni, august 15, 2022

Mihai Voropchievici a prezentat la un moment dat horoscopul egiptean al sufletului. Este practic, simplu, la obiect, cu doar cinci elemente – spune maestrul.

HOROSCOP. „Horoscopul egiptean e foarte interesant pentru că, comparativ cu alte horoscoape, care au 12 puncte de reper, 12 luni, 12 zodii, aici se ia mai mult matematic. E un horoscop practic, simplu, la obiect, unde ai doar cinci elemente. E un fel de horoscop al omului pentru că simobolistica omului este 5”, a spus Mihai Voropchievici.

Te-ar mai interesa: Ce este interzis să faci pe 15 August! Se spune că...

HOROSCOP. Pentru cei născuți în zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31

Zodia sufletului este REN (Nume).

Sunt oameni care pot intra în viața celorlalți ca o sursă de inspirație, au darul viziunii, al reformării, sunt persoane mai aparte, dar pot servi și ca model pentru ceilalți.

HOROSCOP. Pentru cei născuți în zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27

Zodia sufletului este BA (Suflet)

Anticii erau de părere că sufletul este esența personalității. Fac parte dintre persoanele care pot distruge o altă persoană sau o pot ridica să fie specială. Este înfățișat drept o pasăre cu cap de om. Sunt persoane foarte emotive și au parte de trăiri puternice. Caută să fie armonie cu toți cei din jur. Au o personalitate puternică.

Te-ar mai interesa: De ce ți se face somn după masă? Un expert elucide...

HOROSCOP. Pentru cei născuți pe 3, 8, 13, 18, 23, 28

Zodia sufletului este KA (Strălucirea vitală)

Sunt persoane care-și dedică întreaga viață simțurilor. Sunt foarte pasionale, trăiesc fiecare moment la intensitate maximă. Ființa lor exprimă ceva aparte. Știu să se facă iubite, să se bucure de vitalitate sufletească și trupească.

HOROSCOP. Pentru cei născuți pe 4, 9, 14, 19, 24, 29

Zodia sufletului este SHEUT (Umbra)

Sunt persoane diplomate și au mereu un cuvânt de spus. Sunt joviale, calme, delicate și au o minte foarte ascuțită. Sufletul lor este pur și e posibil să le fie distruse idealurile. Luptă să descopere adevărul absolut și cred în ceea ce iubesc.

Te-ar mai interesa: De vorbă cu Gabriela Vasilescu, make-up artist. Sf...

HOROSCOP. Pentru cei născuți pe 5, 10, 15, 20, 25, 30

Zodia sufletului este IB (Inima)

Sunt persoane foarte sensibile, afectuoase, emotive și au o viață minunată. Au un suflet frumos și reușesc să-și păstreze toate relațiile cu cei din jur, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private