Sari la conținut

Atac dur din partea lui Andrei Caramitru: „Nu sunt doctori, sunt șarlatani sau psihopați! Trebuie scoși din sistem!”

Andrei Caramitru

Andrei Caramitru, fostul consilier a lui Dan Barna, atacă medicii care nu cred în vaccin pe rețelele sociale. Din punctul lui de vedere, aceste cadrele medicale ar trebui să fie eliminate din sistemul medical, întrucât produc mai mult rău prin dezinformare.

„Să fii doctor sau angajat în sistemul de sănătate dar să nu “crezi” în vaccinuri. E ca și cum un inginer de poduri nu ar “crede” în matematică. Sau un șofer de autobuz nu ar “crede” că frânele trebuie folosite. Sau un polițist nu ar “crede” că legea trebuie aplicată și ar încuraja la anarhie. Sau un preot nu ar crede în Dumnezeu și ar spune asta la slujbe sau pe Facebook.

Oamenii ăștia trebuie scoși din sistem (sunt cam 10% la noi, în special prin județe rurale din pesedistan și vreo 2-3 vocali prin media). Nu sunt doctori, sunt șarlatani sau psihopați. Risca viața pacienților. Nu o spun doar eu – o spun italienii, francezii, englezii, maghiarii, polonezii – toți merg în direcția de a face vaccinul obligatoriu pentru angajații din sistemul de sănătate sau dacă nu – dați afara și sancționați”, scrie Andrei Caramitru pe o rețea socială. 

 

Andrei Caramitru jigneşte miile de protestatari: „Analfabeți funcționali. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor”

Andrei Caramitru nu a ratat ocazia de a lansa o serie de jigniri la adresa protestatarilor care au ieșit în stradă să militeze împotriva restricțiilor COVID-19 impuse de autorități.

„Ăștia analfabeți funcționali tineri care sunt pe străzi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor.

Stau cu mama și cu tata că de unde bani de chirie. Mama și tata vor primi un cadou în seara asta când băiatul se va întoarce de la protest. Și peste 2 săptămâni nu vor avea unde să se ducă sa se trateze. O să se sufoce în case.

Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauristilor. E foarte trist ce trăim”, a scris  Andrei Caramitru pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.