luni, martie 27, 2023

Au fost suplimentate paturile destinate pacienților Covid în spitalele din Capitală. Ioana Mihăilă: „În spitale vin tot mai mulți pacienți infectați cu SARS-CoV-2”.

Sâmbătă, în cadrul unei conferințe de presă, ministrul Sănătăţii a anunţat că numărul de paturi destinate pacienţilor cu Covid a fost suplimentat în această săptămână în spitalele din Capitală.

Ioana Mihăilă a spus că majoritatea spitalelor din Capitală care sunt plurispecializate au ambele tipuri de circuite, Covid şi non-Covid, dar că pacienţii infectaţi cu noul coronavirus sunt primiţi şi în toate spitalele care au secţii de boli infecţioase sau de pneumologie.

Te-ar mai interesa: Cum ne afectează stresul sănătatea mintală. Medic:...

Au fost suplimentate paturile destinate pacienților Covid în spitalele din Capitală. Ioana Mihăilă: „În spitale vin tot mai mulți pacienți infectați cu SARS-CoV-2”

„Deja au fost suplimetate paturile pentru Terapie Intensivă. Deja Babeşul a cerut şi a primit aviz de la DSP pentru suplimentare. Mai mult, Spitalul Universitar de Urgenţă a pus la dispoziţie aproximativ 250 de paturi pentru pacienţi Covid, din care 28 de paturi pentru Terapie Intensivă şi 20 de paturi pentru Terapie intermediară”, a declarat Ioana Mihăilă.

Ministrul Sănătății a vizitat în cursul săptămânii aripa din clădirea Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti care este destinată pacienţilor Covid şi unde există în continuare paturi atât de Terapie Intensivă, cât şi de tratement normal pentru pacienţi.

Te-ar mai interesa: Rolul ceaiului de păpădie în organism. Are capacit...

„Suntem în valul 4 al pandemiei, iar în spitale vin tot mai mulți pacienți infectați cu SARS-CoV-2. Am fost astăzi la Spitalul Universitar de Urgență București pentru a discuta cu managementul și cu personalul medical despre capacitatea spitalului pentru tratarea pacienților COVID-19 și despre pregătirea secțiilor.

Spitalul Universitar a intrat zilele astea în valul 4 cu 28 de paturi de ATI, 20 de paturi de terapia intermediară și 250 de paturi pe secții. Vaccinați-vă! Sistemul sanitar se pregătește pentru a patra oară, dar arma cea mai sigură împotriva COVID-19 este vaccinul”, este îndemnul ministrului Sănătății.

Te-ar mai interesa: Cum să-ţi atingi obiectivele în alimentație. Dr. B...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private