sâmbătă, martie 6, 2021

Metoda care distruge celulele bolnave din corp si restarteaza organismul. Ajungi sa traiesti mult si sanatos, explicatiile autorului dietei longevității, reputat profesor doctor, care va explica toate aceste lucruri intr-o conferinta online gratuita.

Este tineretea fara batranete accesibila oamenilor? Profesorul Valter Longo a incercat sa descopere secretul tineretii fara batranete. Tot el explica cum ne putem da un restart organismului.

Daca vrei sa descoperi solutia simpla pentru a te bucura de o viata mai lunga si mai sanatoasa, prin nutritie si exercitii fizice, participa marti, 20 octombrie, incepand cu ora 15:00, la o conferinta virtuala in care vom vorbi, in premiera in Romania, cu profesorul Vlater Longo despre longevitate si viata sanatoasa. Evenimentul va fi complet GRATUIT. Tot ce trebuie sa faci pentru a participa este sa accesezi adresa urmatoare: https://us02web.zoom.us/j/81234182044

Domnule profesor doctor Valter Longo, care sunt cei mai importanti factori ai imbatranirii?

In primul rand vorbim despre nutritie. Toate studiile facute in ultimii ani arata clar ca acesta este factorul care influenteaza cel mai mult imbatranirea.

Informatii care te pot interesa si aici: Regenerează întregul sistem imunitar în doar 72 de ore! Restartează chiar și organismul slăbit de boală, descoperire imensă a oamenilor de știință americani

Studiile pe care le-ati facut in ultimii ani vizeaza importanta fastingului. Insa multa lume vorbeste despre riscurile pe care acest concept le arata. Cum ne poate ajuta fastingul?

Practic fastingul declanseaza un proces in care celulele bolnave sunt distruse, incluzandu-le pe cele canceroase sau pe cele autoimune si da un restart intregului organism…

Ce se intampla cu corpul nostru si cu varsta lui biologica atunci cand facem fasting o data la cateva zile sau saptamani? Iar rezultatele arata ca acesta ne imbunatateste sanatatea si, mai mult decat atat, ne lungeste speranta de viata. In primul rand atunci cand vorbim despre fasting exista doua tipuri.

CITESTE CONTINUAREA…

Ultimele stiri

Parteneri