miercuri, august 17, 2022

Izbucnirea pandemiei globale de COVID-19 a schimbat pentru totdeauna modul în care este percepută medicina clasică și a dus la o ascensiune rapidă a telemedicinei, specialitatea care oferă acces la medicini de oriunde se află pacienții.

Telemedicina a venit în ajutorul doctorilor specialiști pentru a menține calitatea actului medical și a serviciilor oferite celor cu probleme de sănătate.

Te-ar mai interesa: Studiu. Bebelușul poate semăna cu primul partener ...

Ea îmbină cu succes progresul tehnologic cu cele mai noi mijloace de comunicare la distanță, pentru a oferi posibilitatea bolnavilor să aibă acces la doctor indiferent de circumstanțele în care se găsesc.

Vrei să ai acces la medici de oriunde? Descoperă avantajele telemedicinei pe timp de pandemie!

Exista aplicatii care oferă posibilitatea unei persoane, pentru un abonament lunar de 39 de lei, la care poate renunța în orice moment, să beneficieze de un număr nelimitat de consultații virtuale, prin video call sau chat, la unul sutele de medici, din toate specialitatile medicale, în orice moment din zi sau din noapte, de oriunde s-ar afla.

Platformele de telemedicină de urgență sunt extrem de ușor și de simplu de accesat de către oricine care folosește un dispozitiv inteligent, fără a fi nevoie de o programare în prealabil, ori de câte ori are nevoie urgentă de ajutor, așa cum se întâmplă când mergi la un spital obișnuit.

Te-ar mai interesa: A vrut să arate bine, iar acum medicii i-au mai da...

Acest lucru este extrem de important pentru că prin intermediul acestor aplicatii oricine poate avea acces la un doctor de specialitate, din orice localitate s-ar afla.

Este foarte utilă pentru tinerii care „evadează” pentru relaxare în vacanță sau pentru bătrânii care nu stau la oraș!

În țara noastră, marile centre medicale sunt concentrate în orașele importante din fiecare județ, iar persoanele care se află la depărtare de aceste centre sunt obligate să se deplaseze de fiecare dată când au nevoie urgentă de ajutor pentru o problemă majoră de sănătate, pe distanțe mari, pentru a intra în legătură cu un doctor.

Te-ar mai interesa: Test inovator ce permite diagnosticarea mai rapidă...

Fie că vorbim de tineri care „evadează” din orașele mari pentru o vacanță sau de bătrâni care locuiesc la sate, toți pot beneficia de avantajele telemedicinei, cu atât mai mult acum, în pandemie.

Aplicațiile se folosesc de telemedicină pentru a elimina barierele spațiale și temporale dintre pacient și doctor și oferă în plus, pentru doar 39 de lei pe luna, un număr nelimitat de consultații pentru orice problemă de sănătate pentru care este necesară comunicarea virtuală cu un specialist.

Te-ar mai interesa: Previziuni apocaliptice: Vin extratereștii, iar pr...

Acces instant la toate specialitățile medicale

Pacientul are astfel acces direct și rapid prin tehnologiile de video call și chat la sute de medici, din toate specialitățile de oriunde s-ar afla și în orice moment din zi și din noapte.

În contextul pandemiei de COVID-19 și a măsurilor luate de autoritățile sanitare pentru combaterea răspândirii noului coronavirus, numărul persoanelor care au apelat la medicina clasică pentru rezolvarea problemelor de sănătate a scăzut dramatic din cauza restricțiilor de deplasare și a obligativității respectării distanțării sociale.

Te-ar mai interesa: Deficit de vitamina B12: SEMNE la nivelul picioare...

Astfel, telemedicina de urgență a început să joace un rol extrem de important pentru persoanele care nu au dorit să se expună unui risc ridicat de a se infecta cu COVID-19, prin contactul direct cu alți pacienți, în timpul așteptării, la spital, pentru a putea fi consultați de către un doctor.

Servicii de calitate pentru persoanele care nu pot fi deplasate

Aplicațiile facilitează acces nelimitat, direct și ușor al unei persoane, pentru o suma modica lunara, la unul sau mai mulți medici din toate specialitățile medicale, care îi oferă o consultație virtuală prin video call și chat, din orice localitate s-ar afla, în orice moment din zi sau din noapte.

Astfel, platformele de telemedicină de urgență reușesc cu succes să ofere acces la servicii medicale de cea mai bună calitate tuturor persoanelor care au nevoie urgentă de ajutor specializat, indiferent dacă acestea se află într-un oraș mare din țara noastră sau într-o regiune izolată, greu accesibilă, unde nu pot beneficia de un tratament corespunzător într-un timp rezonabil.

Mai mult, există printre pacienți și persoane care nu pot fi deplasate, din cauza problemelor de sănătate cronice, dintre cele mai variate, și care acum își pot evalua starea fizică mult mai dinamic și constant, datorită telemedicinei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private