vineri, iunie 9, 2023

Cu aplicațiile de telemedicină de urgență, la care te poți abona cu o sumă de doar 39 de lei pe lună, poți obține o rețetă medicală, fără a te deplasa la un medic.

Acum, nu mai este nevoie ca o persoană să meargă la un doctor specialist cu scopul de a i se prescrie o rețetă pentru tratamentul afecțiunii de care suferă.

Platformele utilizează conceptul inovator care oferă posibilitatea unor consultații virtuale, prin tehnologiile de comunicație la distanță, video call și chat, la unul dintre cei peste 150 de medici din peste 30 de specialități.

Legătura se face direct și extrem de rapid printr-un mod foarte simplu de conectare, de pe un dispozitiv inteligent (cel mai utilizat fiind smartphone-ul), fără a fi nevoie de vizita la doctor și de deplasarea fizică pe care o presupune aceasta.

Adaptarea la pandemie: acum se poate obține o rețetă medicală, fără a te deplasa la spital!

În contextul actual al crizei sanitare provocate de pandemia globală de COVID-19, riscul de infectare cu Sars-Cov2 este eliminat prin utilizarea serviciului de telemedicină pus la dispoziție de aplicații din confortul propriei locuințe.

Prin video call și chat pacientul comunică direct cu un doctor specialist, care îi poate prescrie, atunci când este cazul, rețete scrise pentru tratamentul de care are nevoie în afecțiunea de care suferă.

De asemenea, pacientul poate adresa întrebări medicului în legătură cu tratamentul pe care îl urmează deja și poate obține de la acesta informații referitoare la medicamentele care urmează să îi fie administrate.

Totodată, în cazul unor afecțiuni cronice, un pacient care folosește telemedicina poate primi rețeta de care are nevoie, periodic, fără a mai fi necesar să se deplaseze fizic până la cabinetul unui doctor.

Iei aceeași rețetă sau o schimbi cu una nouă, pe baza nevoilor pe care le ai, fără să pierzi timpul de drum

Aplicațiile pun la dispoziția persoanelor care se abonează pentru suma de 39 de lei un număr nelimitat de consultații, la cei peste 150 de medici, din peste 30 de specialități diferite, și astfel pacienții pot beneficia de un tratament corespunzător, în funcție de evaluarea făcută periodic de către un doctor specialist.

Unul dintre cele mai mari beneficii oferite de telemedicină este faptul că un pacient poate discuta despre tratamentul pe care îl urmează cu un doctor specialist în mod direct și rapid, fără a mai fi nevoie de un drum până la locul unde se află medicul, cu ajutorul unei consultații virtuale prin video call și chat.

Atunci când este cazul, un doctor specialist care consultă un pacient în mediul online îi poate prescrie acestuia o rețetă nouă sau îi poate repeta tratamentul urmat până în acel moment, în funcție de evaluarea făcută corespunzător.

Pacientul este astfel scutit de timpul petrecut cu deplasarea la spital și cu așteptarea prelungită, pe care este nevoit să îl piardă pentru a lua legătura cu un doctor specialist, care să îi evalueze starea de sănătate și să îi prescrie în regim de urgență un tratament adecvat afecțiunii cu care se confruntă.

Cu aplicațiile câștigi singurul lucru din viața unui om care nu se mai întoarce: timpul! Apoi, datorită acestei aplicații inovative poți avea grijă și de cel mai important lucru pe care îl ai: sănătatea!

Dacă deții un dispozitiv inteligent (telefon sau tabletă) poți accesa aplicația de telemedicina în regim de urgență oricând, fără programare. Astfel vei intra în legătură imediat cu un medic din specialitatea dorită pentru a-ți rezolva problema medicala ce te frământă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private