luni, august 8, 2022

Consultații video online cu medici de la Viena. Centrul medical virtual WPK Online Healthcare Center, înfiinţat de Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria și desemnat în 2021 unul dintre cele mai bune spitale din lume, a atras în primul an de la lansare aproximativ 200 de pacienţi români care au accesat consultații video online cu experţi medicali internaționali.

Te-ar mai interesa: Anevrism cerebral: ”Cea mai gravă durere de cap di...

În perioada mai 2020 – mai 2021, cele mai solicitate servicii medicale au fost cele de medicină internă, reumatologie, endocrinologie, dermatologie, gastroenterologie, cardiologie, psihiatrie, ortopedie, ORL, oncologie și second opinion radiologie.

Pe WPK Online Healthcare Center, pacienții pot accesa consultații video acordate de medicii asociați ai spitalului WPK din peste 20 de specialități medicale: de la medicină internă, gastroenteorologie și până la ortopedie. Întregul proces este coordonat și organizat de un manager de caz dedicat ce răspunde tuturor întrebărilor pacientului în ce privește stabilirea medicului potrivitși procesul efectiv de programare și participare la consultația medicală online.

Te-ar mai interesa: Secretul unui zâmbet sănătos și frumos împărtășit ...

Pacienții români sunt consiliați de manageri de caz vorbitori de limba română

“Perioada de pandemie a îngreunat accesul pacienților la serviciile medicale, majoritatea îndreptându-și atenția către consultațiile medicale online. Pacienții români care au apelat la experții spitalului WPK prin intermediul consultațiilor video online și-au exprimat mulțumirea pentru accesibilitate. Confirmarea unui diagnostic sau plan de tratament a fost esențială în ultimul an, pacienții putând astfel să prevină sau să țină sub control afecțiunile avute, care, altfel s-ar fi agravat și rezultatele ar fi fost cu totul altele”, a declarat Ema Hafner, Directorul Departamentului de Marketing și Pacienți Internaționali al Wiener Privatklinik.

Te-ar mai interesa: Ruby a ajuns de urgență la spital în fibrilații. „...

Pacienții români au asigurați 3 manageri de caz vorbitori de limba română, astfel încât întregul proces să fie unul facil. Aceștia oferă consiliere personalizată fiecărui pacient în parte și îi solicită acestuia analizele medicale în format electronic, pentru a fi vizualizate în avans de medicul din Viena. Ulterior, pacientului i se comunica ziua și ora la care va intra în legătură online cu specialistul. În cazurile unde este necesar, specialiștii vor reevalua analizele realizate în țară.

Te-ar mai interesa: Carmen Brumă: 10 alimente de post care NU îngrașă...

„Recomand consultațiile medicale video la WPK Online Healthcare Center. Am avut acces la opinia medicală a unui expert internațional, fără să fiu nevoită să mă deplasez la Viena. În plus, am primit întregul suport al echipei Wiener Privatklinik, începând de la programare până la recomandarea celui mai bun medic”, spune Mădălina, pacientă a WPK OHC.
Managerii de caz din România ai spitalului Wiener Privatklinik ajută pacienții la efectuarea programării, direct pe platforma online sau prin trimiterea unei solicitări de consultație medicală online la adresa de e-mail info@wpk.at.

Te-ar mai interesa: Ai senzația de nod în gât? Cauze posibile și anali...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private