Sari la conținut

„Avem deja orașe roșii în Israel”. Anunțul medicului personal al fostului premier israelian Netanyahu: „De săptămâna trecută am început vaccinarea copiilor între 12 și 16 ani”

„Avem deja orașe roșii în Israel”. Anunțul medicului personal al fostului premier israelian Netanyahu: „De săptămâna trecută am început vaccinarea copiilor între 12 și 16 ani”.

În ciuda faptului că a vaccinat aproximativ 55% din populația sa de 9,3 milioane locuitori cu ambele doze, din păcate, varianta Delta obligă Israelul să reintroducă masca la interior. Obligativitatea purtării măștii în spațiile publice închise vine la mai puțin de două săptămâni după ce fusese anulată.

Maramureșeanul Herman Berkovits, medicul premierului Netanyahu, despre medicamentul-minune din Israel: “După 5 zile, 29 din

Anunțul medicului personal al fostului premier israelian Netanyahu: „Avem deja orașe roșii în Israel”

Herman Berkovitz, medicul personal al fostului premier israelian Netanyahu, a declarat că în doar două zile rata de infectare a crescut de la 0,3 la 0,6 și că există deja orașe pe cod roșu în Israel.

„Noi am fost într-o situație formidabilă, Israelul parcă a uitat de pandemie. De aproape trei luni, rata de infectare este între 0 și 0,1.

Citeste si:

Israelienii au început să meargă în străinătate și luna trecută s-au întors câțiva, cu copiii lor, și din păcate au fost contaminați copiii și, în loc să stea în izolare, acești copii s-au dus la școală și i-au contaminat pe alți copii, copiii i-au contaminat pe adulți.

Alaltăieri, din păcate, am avut o rată de infectare de 0,3, iar azi avem deja de 0,6. Asta înseamnă că avem o creștere mare de infecții pe zi, iar foarte mulți sunt copii. Ieri, de exemplu, au fost 225 de cazuri, alaltăieri 136.

Avem deja orașe roșii în Israel.

De săptămâna trecută am început vaccinarea copiilor între 12 și 16 ani. Nu există efecte secundare la copii și copiii reacționează foarte bine”, a declarat medicul Herman Bercovitz, potrivit Metrolola TV.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.