luni, mai 23, 2022

Ratele de supraviețuire la CANCER au fost reduse de pandemie, dar nu este prea târziu pentru a schimba situația. Acționarea asupra semnelor de avertizare ale cancerului de îndată ce apar este vitală pentru îmbunătățirea rezultatelor de supraviețuire. Potrivit Institutului Național al Cancerului (NCI) din Marea Britanie, durerea în patru zone ale corpului poate semnala boala mortală.

Te-ar mai interesa: Destăinuirea care a uimit lumea. Asistentă: „Am su...

Este nevoie de acrobații la nivel olimpic pentru a influența pozitiv ratele actuale de supraviețuire a cancerului. Un raport recent realizat de Comitetul pentru sănătate și asistență socială  a avertizat că ratele de supraviețuire la cancer ar putea merge „în sens invers”, deoarece oamenii mor prematur din cauza restanțelor provocate de pandemie și a reticenței colective de a se prezenta la medic. Prognoza îngrozitoare subliniază importanța acțiunii asupra avertizărilor timpurii de cancer.

Nu ajută cu nimic faptul că simptomele cancerului sunt adesea vagi și atribuite în mod fals durerilor de zi cu zi.

Te-ar mai interesa: Greșeala comună care afectează organismul! „În pri...

Cu toate acestea, există câteva modalități de a distinge durerea asociată cancerului de o durere  obișnuită.

Potrivit Institutului Național al Cancerului (NCI), durerea apare adesea în diferite zone ale corpului atunci când sunteți angajat în acțiuni specifice.

De exemplu, durerea la urinare sau durerea după masă pot semnala boala potențial mortală, avertizează NIH. În ceea ce privește acestea din urmă, această durere este de obicei caracterizată ca „arsuri la stomac sau indigestie care nu dispare”, spune organismul de sănătate.

Te-ar mai interesa: Alimentația sănătoasă în timpul menopauzei. Sfatur...

Durerea de burtă sau de gură poate indica, de asemenea, cancer.

Semnele generale ale cancerului includ:

Potrivit NHS, dacă ceva nu arată sau se simte destul de bine sau dacă credeți că ați putea avea cancer, nu-l ignora – discutați cu medicul dumneavoastră.

În general, organismul de sănătate spune că simptomele care persistă timp de trei săptămâni sunt un semnal de alarmă

 

Te-ar mai interesa: Experții au descoperit în ce oraș a apărut prima d...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private