Sari la conținut

Avertisment, medic român. „Noua tulpină nu este mai periculoasă decât cea veche. Poate o fi mai…”

Simptome de coronavirus

Avertisment, medic român. „Noua tulpină nu este mai periculoasă decât cea veche. Poate o fi mai…”.

Medicul estetician Adina Alberts atrage atenția asupra faptului că noua tulăină din Marea Britanie nu este mai periculaosă decât cea „veche”. Și că, priun urmare, nu dă forme mai grave de coronavirus. Aceasta avertizează populația să se delimiteze de astfel de știri „de panică”.

Avertisment, medic român. „Noua tulpină nu este mai periculoasă decât cea veche”

„A apărut brusc, în “presa liberă” de azi, informația despre pericolul iminent al unui al treilea val de infectări cu noua tulpină din UK. Cum am auzit această “știre” m-am dus repede la statistica oficială care arată numărul vaccinărilor zilnice. Eram sigură că acolo se află explicația pentru această “știre”… Din cauza numărului scăzut de vaccinări zilnice, a apărut necesitatea unei astfel de știri “de panică”.
  • Oameni buni, nu vă lăsați aiuriți. Noua tulpină nu este mai periculoasă decât cea “veche”. Poate o fi mai contagioasă, dar nu dă forme de COVID mai grave, sau complicații mai serioase.
Luați vitamina D3, Vitamina C și Zinc. Păstrați-vă calmul. Testați-vă, protejați-vă și vedeți-vă de treabă.
  • Așteptăm să fie avizată Ivermectina pentru tratarea și prevenția îmbolnăvirilor. Dacă v-ați procurat-o din alte țări în care este avizată, nu uitați că doza de prevenție este de 0,2 mg/ kg corp, pe lună.
Și ar fi minunat să avem în țară și alte variante de vaccinare, inclusiv Vaccinul Vero -Sinopharm, China.
  • Vești bune: La vară veți putea călători în Grecia, de exemplu, fie cu pașaportul de vaccinare, fie cu analiza care arată că aveți anticorpi, fie cu test PCR negativ”, a scris Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Adina Alberts: „Nu vă grăbiți!”

Medicul estetician atrage, totodată, atenția ca decizia vaccinării anti-covid să fie luată după o lungă punere în balanță a lucrurilor.

„Așa că, permiteți-mi să vă dau un sfat. Nu vă grăbiți! Graba strică treaba. În acest caz graba v-ar putea aduce o boală gravă într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat, complicație a vaccinurilor ARN mesager”, este mesajul Adinei Alberts.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel