Sari la conținut

Baba Vanga, previziuni îngrijorătoare pentru 2023. Previziunea privind furtuna solară deja s-a adeverit

De la ascensiunea ei la faimă în zilele întunecate ale celui de-al Doilea Război Mondial, până la moartea ei în 1996, mistica bulgară Baba Vanga a fost renumită pentru capacitatea ei aparentă de a prezice viitorul. S-au făcut comparații cu Nostradamus și mulți adepți au crezut că ea a prezis totul, de la 11 septembrie până la ascensiunea lui Donald Trump.

Deoarece Baba Vanga nu și-a înregistrat oficial gândurile, dezbaterea încă se învârte în jurul a ceea ce a făcut exact și nu a spus. Cu toate acestea, există câteva previziuni speciale care au fost legate de anul 2023.

Acum, una dintre marile predicții ale lui Baba Vanga pentru 2023 despre o potențială furtună solară se împlinește deja. Oamenii de știință sugerează că soarele ar putea ieși dintr-o perioadă de relativă liniște care durează aproape un deceniu, iar acest lucru ar putea duce la probleme pe Pământ. Erupțiile solare care izbucnesc în timpul fazei active a soarelui eliberează valuri de energie electromagnetică care pot perturba diferite sisteme, inclusiv rețeaua electrică și semnalele GPS. Aceste episoade, cunoscute sub numele de maxime solare, au loc aproximativ la fiecare 11 ani și nu au reprezentat o preocupare semnificativă în trecut.

Evenimentul Carrington din 1859 a arătat că o furtună solară ar putea avea consecințe dezastruoase asupra infrastructurii tehnologice a Pământului. De atunci, dependența noastră de tehnologie a crescut, lăsându-ne vulnerabili la astfel de evenimente.

Dacă o furtună solară ar lovi Pământul în 2023, ar putea cauza întreruperi masive de curent, paralizând sistemele noastre de comunicații și transport. La rândul său, acest lucru ar putea duce la haos societal și la crize financiare. Efectele unei astfel de furtuni ar putea fi resimțite de ani de zile, provocând perturbări pe scară largă în viața noastră de zi cu zi.

Furtuna solară va lovi Pământul în curând?

Pe baza observațiilor făcute de Dr. Erika Palmerio, în apropierea ecuatorului Soarelui există un filament magnetic care este plin de o cantitate imensă de linii de câmp magnetic. Aceasta înseamnă că în curând poate erupe și trimite un alt val de furtună solară către planeta noastră.

Prezența unor astfel de streamere puternice este un indiciu al activității solare crescute, care nu a fost prezisă de mulți prognozatori pentru Ciclul Solar 25, potrivit IndiaTv News.

Dacă acest streamer se stinge, va elibera o cantitate imensă de radiații și energie magnetică care poate perturba comunicația radio cu unde scurte. pe Pământ și să provoace o furtună solară periculoasă. Cu toate acestea, nu este sigur dacă va exploda în timp ce se află în vederea Pământului sau nu.

Alte previziuni ale  Babei Vanga pentru anul 2023

1. Schimbarea pe orbita Pământului: orbita Pământului se poate schimba în 2023, provocând consecințe grave asupra mediului datorită forțelor gravitaționale în schimbare. Un impact de asteroid ar putea agrava efectele unei schimbări radicale, ducând la consecințe apocaliptice.

2. O atrocitate cu arme biologice: clarvăzătoarea a prezis că o țară mare va efectua teste de arme biologice în 2023, riscând o potențială scurgere în laborator și încălcând Convenția privind armele biologice. Profeția pare relevantă pentru contextul geopolitic actual.

3. Explozie într-o centrală nucleară: Ea a prevăzut o explozie la o centrală nucleară care provoacă nori toxici să acopere Asia și să se răspândească în alte țări, ducând la boli grave.

4. Nașterea umană în laboratoare: Doamna mistică a mai prezis că din 2023, bebelușii umani se vor naște în laboratoare unde aspectul și caracterul lor fizic pot fi controlate, modificând complet procesul de naștere.

5. Atacul extraterestru: Baba Vanga a prezis o invazie extraterestră în 2023, extratereștrii fiind ostili și ducând la moartea a milioane de oameni.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel