marți, decembrie 6, 2022

Baba Vanga, profeții șoc 2023: Omenirea va elimina cancerul/ Reproducerea umană va deveni un proces artificial.

După ce a prezis tsunami-ul din 2004, atentatele din 11 septembrie, alegerea primului președinte de culoare american sau Brexitulk, tot mai mulți oameni încep să fie atenți la previziunile clarvăzătoarei din Bulgaria.

Baba Vanga, născută Vanghelia Pandeva Dimitrova, după căsătorie Vanghelia Gușterova a fost o prezicătoare oarbă, care cunoștea secretul plantelor vindecătoare și care și-a petrecut cea mai mare din viața sa în zona Rupite în munții Kozhuh, din Bulgaria. Adepții ei sunt fost convinși că ea posedă abilități paranormale.

Te-ar mai interesa: Sunt cadavrele noastre viitorul sustenabilității? ...

Baba Vanga ar fi prevăzut că în 2023 o pandemie teribilă va face ravagii în totă lumea, ceea ce duce la milioane de vieţi pierdute. Potrivit profeţiei, până anul viitor populaţia planetei va fi redusă drastic. Majoritatea vor fi persoane în vârstă.

Conform Insider, Vanga a mai prezis, de asemenea, că dezastrele naturale vor zgudui lumea anul viitor. Potrivit ei, în 2022 se va descoperi un virus în Siberia, despre care omenirea va afla în 2023 şi milioane de oameni vor muri din această cauză.

Baba Vanga, profeții șoc 2023: 1. O ţară va desfăşura activităţi de cercetare şi testare a armelor biologice asupra oamenilor

Celebra ghicitoare Baba Vanga susţine că în 2023 medicii vor efectua o serie de experimente pe oameni care vor duce la moartea a sute de mii de persoane. Oamenii vor fi injectaţi cu viruşi care vor provoca boli precum holera şi ciuma bubonică.

Te-ar mai interesa: Câtă pâine e indicată pe zi? Nutriționist: ”Mental...

2. În 2023 va avea loc un „tsunami solar”, de o intensitate nemaivăzută până acum

Această furtună va afecta grav „scutul magnetic al planetei” şi va distruge sateliţii de comunicaţii cu efecte devastatoare asupra oamenilor.

3. Planeta Pământ va trece în a cincea dimensiune – extratereştrii vor ataca Pământul

În timpul invaziei extraterestre, electricitatea nu va fi folosită timp de trei zile şi trei nopţi, va fi întuneric total, Luna şi nici stelele vor fi vizibile.

Baba Vanga, profeții șoc 2023: 4. Explozia unei centrale nucleare

O defecţiune neaşteptată a unei centrale nucleare va provoca o explozie masivă. Norii toxici vor pluti deasupra unor părţi ale Asiei, în special a Chinei, provocând o creştere alarmantă a problemelor de sănătate la nivel mondial.

Te-ar mai interesa: Horoscop karmic pentru săptămâna 5-11 decembrie. L...

5. Crește influența „Dragonului Roșu”

Vanga credea că după 2022 lumea nu va mai fi la fel, dar va reveni după șocurile trăite în 2023. „ Dușmănia între popoare va dura 20 de ani, dar după aceea pacea și liniștea vor veni pe continent”, a spus ea. „Big Brother va veni într-o țară străină și va lua ceea ce îi aparține. Dușmanii care au venit din Occident vor lua și ceea ce le-a aparținut de secole”.

Cercetătorii susțin că ambele previziuni se referă la 2023, iar sub „Big Land” și „Big Brother”, clarvăzătoarea se referă la Eurasia (cel mai mare continent de pe planetă) și Rusia, ai cărei „dușmani” sunt Polonia, România și Ungaria.

Te-ar mai interesa: Secretul longevității celei mai frumoase bunicuțe ...

Totodată, Vanga a menționat și în profețiile sale slăbirea dominației mondiale a Americii și întărirea „influenței Dragonului Roșu”, adică China.

Baba Vanga, profeții șoc 2023: 6. Reproducerea umană va deveni un proces artificial, realizat numai în laboratoare cu ajutorul unui uter artificial

Până în 2023, oamenii se vor naşte artificial, doar în laboratoare, şi doar liderii vor decide ce fel de oameni se vor naşte (ce personaje, ce culoare a pielii să aibă etc.). Va fi un proces complet controlat, iar naşterile naturale vor fi interzise.

Te-ar mai interesa: Metoda prin care Irina Loghin își curăță organismu...

7. Orbita Pământului se va schimba

BabaVanga  a prezis, de asemenea, că în 2023 orbita Pământului se va schimba (nimeni nu ştie cu adevărat ce înseamnă asta) în 2023.

Baba Vanga, profeții șoc 2023: 8. Omenirea va elimina cancerul

Ea a mai spus: „La începutul secolului 21, omenirea va scăpa de cancer. Într-o zi cancerul va fi încătușat în „lanțuri de fier”, și se crede că această profeție se aplică și pentru anul 2023.

În anul care vine, va fi descoperit un tratament împotriva cancerului. „Va veni ziua în care cancerul se va lega cu lanțuri de fier”, a prezis celebra Baba Vanga.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private