luni, iunie 27, 2022

Femeile din toată lumea țin regimuri imposibile și se înfometează până în punctul în care nu mai au niciun chef de viață.

Sophia Loren, o actriță cu forme pline în tinerețe spunea că preferă câteva kilograme în plus pe șolduri decât să renunțe la a se bucura de micile plăceri cum ar fi pastele, pizza, tiramisu și vinul roșu.

Trendul multor ani a fost femeia șnur. Dar oare asta este ceea ce își doresc bărbații?

Te-ar mai interesa: Doliu în presa din România. A fost găsită moartă î...

Adevărul este că mulți bărbați preferă femeile cu forme apetisante. Iar știința spune că ele au și capacitatea de a-i face fericiți.

Potrivit unui studiu condus de dr. Filemon Alvarado și dr. Edgardo Morales, de la catedra de psihologie a UNAM (Universitatea Națională Autonomă a Mexicului), bărbații care sunt căsătoriți sau doar într-o relație serioasă cu femei plinuțe sunt de zece ori mai fericiți decât cei ale căror partenere de viață sunt slabe.

Nu doar că zâmbesc mai mult, dar au și soluții mult mai rapide la problemele serioase de viață.

Studiul a arătat, de asemenea, că femeile plinuțe au un nivel mai ridicat de înțelegere și anticipare a nevoilor partenerilor lor.

Te-ar mai interesa: De ce se tratează românii în străinătate. Profesor...

Acestea au și abilități mai bune de supraviețuire. În ultimii ani, multe femei s-au axat mai mult pe carieră și mai puțin pe gătit, însă studiul a ajuns la concluzia că femeile plinuțe preferă să gătească și au grijă de partenerii lor.

Cu alte cuvinte, acele câteva kilograme în plus nu sunt grăsime, ci reprezintă un aport suplimentar de dragoste și sensibilitate.

Femeile cu forme au fost apreciate dintotdeauna, pentru că emană feminitate și fertilitate. Nici suplele nu trebuie să își facă griji, fiecare tip de femeie atrage un anumit soi de bărbat.

Te-ar mai interesa: Dietă în SOMN: Cum se poate slăbi în timp ce dormi...

Ideea este că nu trebuie să ne ghidăm după matrițe, nu trebuie să fim toți la fel, ci să ne respectăm și să ne onorăm corpurile. Să avem întotdeauna ca ideal sănătatea noastră, atât fizică, dar și mentală.

Nu trebuie să te torturezi cu diete stricte, dacă structura ta este mai plină, ci să-ți îmbrățișezi feminitatea și să devii partenera bărbaților care preferă femeile voluptoase.

Te-ar mai interesa: Durerea în această zonă a abdomenului, un posibil ...

Frumusețea nu se măsoară cu cântarul sau cu centimetrul. Onorează-ți corpul cu hrană sănătoasă, mișcă-te cu bucurie, lasă-ți corpul să își găsească forma și greutatea la care se simte cel mai bine.

Nu mai fi obsedată și nu te mai pedepsi atât. Trăiește cu bucurie.

Ești adorabilă, ești frumoasă, atunci când ești și încrezătoare va străluci frumusețea ta interioară, iar bărbații te vor aprecia indiferent de măsura hainelor.

Te-ar mai interesa: Cum e să devii mamă după 50 de ani? Medic: Copilul...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private