joi, august 11, 2022

Cercetătorii americani de la Universitatea din Chicago au realizat un studiu în urma căruia au concluzionat că bărbații care au fost circumciși spun că se bucură mai mult de sex decât o făceau înainte. Ba chiar că li s-au îmbunătățit performanțele sexuale. Potrivit unei statistici din 2010, 77% din bărbații din SUA erau circumciși.

Studiul a fost realizat pe 360 de bărbați, cu șase luni înainte de a-și face intervenția și încă 24 de luni după ce și-au făcut-o. 98% dintre ei au spus că sunt mulțumiți de decizia luată, iar 95% că partenerele lor sunt mult mai satisfăcute.

Te-ar mai interesa: Vedeta lunii SEPTEMBRIE: zodia care va avea noroc ...

Totodată, reprezentanții Academiei Americane de Pediatrie spun că circumcizia nou-născuților băieți are și avantaje medicale, pentru că previne infecțiile tractului urinar, deși spun că această intervenție nu este recomandată general.

Potrivit anatomistului britanic Sir Grafton Elliot Smith, circumcizia este o procedură practicată de umanitate de circa 15.000 de ani!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private