Sari la conținut

Bătrânii îşi spun secretele. Cu doar două ingrediente elimini toxinele din colon

Group of older people showing thumbs up

Bătrânii ne împărtăşesc secretele lor şi ne amintesc de beneficiile unor ingrediente pe care le avem chiar în casă. Luate separat, dar mai ales împreună cele două sunt soluţia la problema ta, efectele fiind de necontestat.

Toxinele de la nivelul colonului te devitalizează şi îţi pune în pericol sănătate. Cu doar două produse detoxifierea este uşor de făcut.  Vorbim de  oţetul de mere şi mierea de albine.

Important însă, de reţinut, mierea trebuie să fie în mod obligatoriu organică, procurată cel mai sigur de la un producător, pentru a evita produsele contrafăcute care conţin glucoză şi zahăr.

Este ştiut faptul că mierea are un conţinut de glucide, în proporţie de 80%m, dar şi vitamine, enzime şi, desigur, glucoză şi fructoză.

Acest adevărat medicament are efecte imediate, datorită structurii sale complexe şi nivelului echilibrat asigurat glicemiei, este un adevărat purificator al organismului.

Oţelul de mere, cel preparat în casă, are o tradiţie veche. Folosit cu încredere de bunici, el este recomandat în tratarea multor afecţiuni. Având un pH ceva mai ridicat acest oţet este superior celorlalte tipuri.

Dacă vom combina însă cele două ingrediente şi vom consuma în mod regulat acest amestec benefiicile nu vor întârzia să apară.

Cum se prepară?

1 linguriţă de miere
1 linguriţă de oţet de mere
1 cană de apă caldă

Amestecul se consumă dimineaţa, pe stomacul gol. Acţionează întâi la nivelul colonului, pe care îl va curăţa de toxine, pentru ca apoi să îşi aducă aportul la nivelul stomacului, unde va echilibra aciditatea.

De asemenea, cele două ingrediente luate împreună vor reduce tensiunea, colesterolul şi vă va fi de ajutor în menţinerea unui ten cât ma tînăr.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.