joi, octombrie 6, 2022

Băutura care reduce riscul de cancer, scade glicemia și te scapă de burtă. Ai nevoie doar de două ingrediente.

De-a lungul anilor, ceaiul verde a devenit sinonim cu sănătatea bună. Plin de flavonoide și antioxidanți, ceaiul verde este o băutură liniștitoare care poate fi savurată în orice moment al zilei.

Și, adăugând puterea vitaminei C cu lămâie, băutura devine o putere de beneficii. Ceaiul verde cu lămâie este plin de aromă, este delicios și este ușor de preparat.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu noi în timpul unui atac de panic...

CEAIUL VERDE cu LĂMÂIE reduce riscul de CANCER OVARIAN | LaTAIFAS

Băutura care reduce riscul de cancer, scade glicemia și te scapă de burtă. Ai nevoie doar de două ingrediente.

Iată câteva dintre cele mai importante beneficii pentru sănătate ale ceaiului verde cu lămâie.

1. Plin de antioxidanți: Ceaiul verde cu lămâie este bogat în antioxidanți și flavonoide care diminuează sau reduc inflamația și deteriorarea celulelor. Oxidarea ridicată are loc din cauza inflamației, iar antioxidanții ajută la reducerea ei considerabil, protejând împotriva diferitelor boli cronice.

2. Ajută la pierderea în greutate: Atât ceaiul verde, cât și lămâia reglează metabolismul care ajută la promovarea pierderii în greutate și la menținerea acesteia. Ceaiul verde are compuși care stimulează arderea grăsimilor, în timp ce lămâia oferă vitamina C care menține nivelul imunității.

Te-ar mai interesa: Boala care răpune zeci de mii de oameni poate fi d...

3. Scade riscul de diabet: Ceaiul verde îmbunătățeste și controlează nivelul zaharului din sânge, reducând astfel riscul de diabet de tip 2. Crește nivelul de energie: atât ceaiul verde, cât și lămâia sunt pline de compuși care promovează și măresc nivelul de energie. Ceaiul verde are cofeina care stimulează sistemul nervos central și ajută la combaterea oboselii și a lipsei de energie. Lămâia oferă prospețime.

Te-ar mai interesa: Șocant! Dieta cu grapefruit aproape a provocat amp...

4. Previne pietrele la rinichi: Consumul regulat de Ceai verde cu lămâie este o modalitate excelentă de a preveni pietrele la rinichi sau depozitele de minerale care provoacă durere și greață. Acidul citric din lămâie mărește volumul urinei și descurajează orice depuneri de calciu, prevenind acumularea de cristale.

5. Reduce riscul de cancer: Atât ceaiul verde, cât și lămâia sunt puteri de antioxidanți care ajută la scăderea riscului de cancer mortal. Anumiți compuși găsiți în lămâie opresc creșterea și răspândirea celulelor canceroase.

Te-ar mai interesa: Horoscop 7 octombrie. Nu irosi celulele nervoase p...

6. Menține organismul hidratat: Consumul regulat de ceai verde cu lămâie pe tot parcursul zilei este o modalitate excelentă de a umple organismul cu electroliți esențiali. Ajută la nivelul pielii și la gestionarea greutății și ajută la buna funcționare a creierului, a sistemului digestiv și a rinichilor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private