sâmbătă, decembrie 3, 2022

Băutura pe care Mircea Badea o consumă zilnic. Îndrăgitul prezentator TV spune că o consumă în cantități industriale de peste 25 de ani. I-a uimit până și pe medici!

Mircea Badea a relatat o știre despre tinerii care mor, în urma infarctului, una dintre cauze fiind, cel mai probabil, potrivit cercetătorilor, consumul de energizante. Cu această ocazie, prezentatorul TV a spus că și el bea aceste băuturi.

Te-ar mai interesa: Alimentul care costă doar un leu și ameliorează ze...

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât ciuco am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață”, a spus Mircea Badea.

Băutura pe care Mircea Badea o consumă zilnic

„Nu mai zic și ce mănânc… dacă povestesc și ce mănânc… s-a terminat cu șmecheria în sat”, a mai zis Mircea Badea.

„Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante”, a adăugat realizatorul TV.

Te-ar mai interesa: Simbolul cinematografiei franceze s-a stins din vi...

„Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: „poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă”. Și eu îi zic: „nu am băut apă de 30 de ani”. Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a mai spus Mircea Badea la Antena 3 CNN.

Te-ar mai interesa: Cod roșu la Spitalul din Timișoara. Raed Arafat: ”...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private