joi, decembrie 8, 2022

Gest extrem de periculos. Ce a pățit un bărbat după ce a vrut să se dea mare în fața prietenilor și a băut 12 energizante în 10 minute. Acesta a fost la un pas de moarte. 

Un gamer din Statele Unite ale Americii a vrut să își dea pe spate apropiații, consumând mai multe doze de energizant.
Chiar dacă ținta lui a fost să își uimească prietenii, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, aproape și-a pus capăt zilelor.
La momentul întâmplării, bărbatul era într-un apel video cu colegii săi de muncă.

Te-ar mai interesa: De ce sunt norocoase toate femeile născute în luna...

A băut 12 energizante în 10 minute!

Bărbatul, la vârsta de 36 de ani, a vrut să se dea mare, având un comportament de puști. Acesta a dat pe gât 12 energizante într-un timp record de 10 minute pentru a-și impresiona prietenii cu care era într-un apel video.
În mod normal, un energizant nu l-ar fi putut afecta, dar cantitatea prea mare băută într-un timp atât de scurt i-a afectat foarte grav pancreasul.

După ce a terminat ultima băutură carbogazoasă, bărbatul a început să se simtă foarte rău. Prietenii săi au observat că starea sa de sănătatea se înrăutățește și că ceva nu este în regulă, dar nu s-au gândit că ceea ce tocmai făcuse gamer-ul era atât de periculos.
„Imediat, JS a dat semne că nu se simte bine. Şi ca să mai uite de durere, a început un joc”, spune Dr. Bernard Hsu, un medic cunoscut pe YouTube-ul din străinătate.

Te-ar mai interesa: Ce este cancerul de col uterin; simptome, diagnost...

Ce a pățit la scurt timp

Bărbatul a început să aibă palpitații și dureri foarte puternice de spate, iar starea sa se înrăutățea cu fiecare minut care trecea. Totuși, acesta nu a încetat acțiuna periculoasă pe care o începuse, decât după a 12-a doză de energizant. După ce a văzut cât de rău îi este, bărbatul s-a gândit că ar fi o idee bună să bea un pahar de alcool ca să-și revină.

În ziua următoare, gamer-ul a ajuns la spital, deoarece nu mai putea să mănânce și nici să bea apă. Medicii au constatat că bărbatul avea pancreatită acută.

Te-ar mai interesa: Bolile de tiroidă. Endocrinolog: ”La 50 de ani exi...

„Mulţi ştiu deja că băuturile energizante pot fi periculoase, dacă le consumăm în exces. Dacă bei aşa ceva ocazional şi eşti tânăr şi sănătos, nu e o mare problemă. Dar dacă procedezi ca acest pacient, lucruri extrem de rele se pot întâmplă”, a mai precizat Dr. Bernard Hsu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private