duminică, martie 26, 2023

Grasimea de pe burta, cea abdominala, este foarte greu de indepartat. De fapt, ceea ce este greu este readucerea in stare normala a celulelor de grasime care sunt suprasaturate.

Insa, pe langa o dieta echilibrata si pe langa un program de antrenamente zilnice, cei care doresc sa cape de grasimea de pe burta pot consuma o serie de bauturi pe care le pot prepara acasa care au un efect minunat asupra grasimii. Mai precis, aceste bauturi de preparat acasa ard grasimea de pe burta.

Te-ar mai interesa: Theo Rose: Copilul meu…Nu știu ce a avut. Po...

Ceai rece de menta

Ceaiul de menta accelereaza digestia si ajuta organismul sa consume foarte multe calorii. Insa, pentru a fi eficient, este indicat sa fie consumat rece. Efectele sale vor duce la cuatatrea de grasime a celulelor de pe abdomen.

Suc de pepene rosu

Pepenele rosu este un antioxidant incredibil de bun. Hidrateaza organismul si contine licopen, si arginina care sustin functiile ficatului si ale sistemului circulator, ducand la arderi puternice.

Continuarea pe lyla.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private