Sari la conținut

Beneficiile unei intalniri nereusite!

USA, New Jersey, Jersey City, Bored couple sitting at bar counter

O intalnire nereusita nu trebuie sa te demoralizeze, ci trebuie privita ca o oportunitate de a “creste”, de a invata ceva care-ti poate fi de folos pe viitor.

Un lucru este cert: sa fii o femeie singura care iese la intalniri cu diversi barbati in oras nu-i o treaba usoara. Insa, oricat de nereusita ar fi intalnirea, nu trebuie privita ca o seara pierduta. Iata 4 beneficii pe care le poti prinde in urma unui rendez-vous esuat!

 

  1. Alarma care-ti da trezirea ca sa-ti schimbi “tiparul”

Poate ai avut intalniri esuate dupa intalniri esuate, astfel incat ai ajuns la concluzia ca toti barbatii sunt niste idioti si nu exista niciunul potrivit pentru tine. Ei bine, tocmai acest fapt ar trebui sa reprezenta un semnal de alarma pentru tine. In primul rand, afirmatia “toti barbatii sunt idioti” este complet falsa, iar pornind de la aceasta premisa poti considera ca ti-ai ingropat orice sansa la o relatie de cuplu fericita. In loc sa te plangi de barbatii nepotriviti cu care ai iesit in oras, in speranta ca o sa iasa “ceva bun”, mai bine ti-ai reevalua modul in care i-ai ales. Bun, poti spune ca ei te-au invitat in oras, ca nu tu i-ai “agatat”, dar chiar si atunci cand femeia nu face acest pas, tot ea atrage barbatul spre ea. Indicat este sa-ti reevaluezi tiparul barbatilor cu care ai iesit la intalnire, sa vezi ce au in comun si sa-ti dai seama ca, de fapt, tu i-ai ales sa fie asa. Asadar, daca nicio intalnirea nu a fost reusita, stai departe de barbatii din tiparul tau si incearca ceva nou. Da curs unei invitatii in oras cu un barbat care, in mod normal, nu ti-a trezit din prima interesul.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel