Sari la conținut

Primele IMAGINI cu Bianca Drăgușanu, după operația estetică care a durat 7 ore. Este de nerecunoscut

Bianca Drăgușanu
Sursă foto: colaj Bianca Drăgușanu Instagram
Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a fost fotografiată pentru prima dată după operația estetică ce a durat 7 ore. Operația a fost realizată sub anestezie generală și a fost un succes, costând aproximativ 11.000 de euro. După intervenție, Bianca poartă în permanență o cagulă și nu dorește să arate momentan chipul.

Cu toate acestea, vedeta a fost fotografiată de Cancan.ro fără cagulă, în timp ce se afla la un salon de înfrumusețare. Vizibil umflată la față și vânătă la ochi, Bianca a tras continuu dintr-o țigară electronică.

Bianca Drăgușanu a fost la o renumită clinică de chirurgie estetică din Capitală și în decembrie, în prag de sărbători. Avea în plan să-și facă un lifting facial total, însă doctorul i-ar fi transmis că nu este momentul prielnic din cauza faptului că are acid în buze.

Până în prezent, blondina a trecut prin mai multe etape de injectare a buzelor, a făcut și rinoplastie, și-a pus silicoane de două ori, a apelat și la liftingul facial și la alte proceduri la nivelul feței.

Bianca Drăgușanu poartă cagulă după operația estetică

La sfârșitul anului trecut, Bianca Drăgușanu își anunța fanii că urmează să intre în „reparații capitale”. Mai precis, era vorba de câteva intervenții la nivelul feței, printre care un lifting dar și repararea buzelor.

Bianca Drăgușanu
Sursă foto: CanCan

„Eu aș vrea să-mi repar toată fața. Fața mea a fost stricată, în primul rând, de forma buzelor pe care o am, pe care am injectat-o în peste 20 de ani, mult și prost. Echipa de doctori încearcă să repare. Am emoții. O să stau fără buze o perioadă foarte lungă și știu că o să fiu diferită”, spunea vedeta în urmă cu câteva săptămâni.

Așadar, Bianca Drăgușanu și-a făcut intervențiile despre care vorbea în prima săptămână din noul an, iar acum se află în proces de recuperare și vindecare. Pentru că fața i s-a umflat în urma operației și are mai multe vânătăi în zona ochilor, Bianca a decis să poarte o cagulă, inspirându-se din look-ul lui Kim Kardashian de la Gala MET, din 2021.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel