Sari la conținut

Bianca Drăgușanu din nou pe mâna medicilor esteticeni: și-a topit acidul hialuronic din buze. Decizie radicală: „Vreau să îmi repar toată fața”

operații estetice
Sursă foto: Romania TV
Bianca Drăgușanu operații estetice

Bianca Drăgușanu a luat o decizie radicală, chiar la începutul anului 2024. Influencerița, recunoscută pentru multitudinea de intervenții estetice pe care le-a suferit, și-a anunțat urmăritorii că vrea să încerce să își repare fața.

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 41 de ani, nu s-a ferit niciodată să recunoască intervențiile estetice pe care le-a făcut de-a lungul anilor.

Vedeta are implant mamar, implant fesier, rinoplastie, acid hialuronic și botox, dar și o intervenție de alungire a ochilor.

În primele zile ale acestui an, iubita lui Gabi Bădălău a mers direct în cabinetul medicului estetician, unde a acceptat să-i fie topit acidul hialuronic din buze.

Bianca Drăgușanu a mai trecut în urmă cu câțiva ani prin aceeași procedură, însă pare că rezultatul nu a mulțumit-o nici de această dată. O perioadă, ea va avea buzele sale naturale, până când medicul estetician va decide că este momentul să facă din nou augmentarea.

Vreau să îmi repar toată fața

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

„Am foarte mari emoții. Vă prezint astăzi echipa de doctori care urmează să mă opereze în următoarele zile. Urmează să îmi fac o intervenție de lifting facial, dar teoretic vreau să îmi repar toată fața. Fața mea a fost stricată în primul rând de forma buzelor pe care o am și pe care am injectat-o vreo 20 de ani mult și prost, iar acum sunt cu echipa de doctori care încearcă să mă repare și cred că o să fie cu succes”, a fost mesajul Biancăi Drăgușanu în postarea făcută pe contul său de socializare înainte de intervențiile estetice.

„O să stau fără buze o perioadă foarte lungă și știu că o să fiu diferită”

Și a continuat: „Am emoții. O să stau fără buze o perioadă foarte lungă și știu că o să fiu diferită. Deci într-o săptămână n-o să mai am buze?”.

Reacția fanilor: „Ți-ai bătut joc de lucrarea Domnului”

„Ferească Sfântul…în loc să faceți ceva cu acești bani, să ajutați un bătrân sau un copil voi îi băgați în buzunar la toți doctorii…ca să ce? Să vă mutileze pe viață…crezând că sunteți prințesele planetei și stăpâniți Pământul”, „Frustrarea că nu mai ești o femeie naturală se demonstrează prin miile de operatii. Ți-ai bătut joc de lucrarea Domnului”, „Super, mult succes! Abia aștept să văd schimbarea. Ești superbă și așa oricum”, acestea sunt o parte din comentariile primite de Bianca Drăguțanu în dreptul postării sale.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel