Sari la conținut

Bianca Rus a slăbit agresiv 70 de kilograme. „Mă hrănesc prin perfuzii. Analizele mele sunt ..”

Bianca Rus s-a transformat complet, după ce a reușit să slăbească 70 de kilograme. Artista este de nerecunoscut acum, însă a avut și probleme de sănătate. Aceasta a ajuns să aibă o greutate prea mică pentru vârsta și înălțimea sa, iar în momentul în care s-a dus în extrema opusă, au apărut problemele medicale, ce au trimis-o direct pe mâna medicilor.

După ce a slăbit prea mult, Bianca Rus și-a pierdut pofta de mâncare și a ajuns să apeleze la perfuzii în mod constant.

Vedeta ajunsese la o greutate de 50 de kilograme, iar medicii au informat-o că este subponderală și i-au cerut să înceapă de urgență o dietă de îngrășare. Mai mult decât atât, programul ei haotic și aglomerat i-au provocat, la acea vreme, o anemie severă.

„Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face! Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste! Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut operația de gastric sleeve. Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul.

Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu’, a declarat Bianca Rus în 2021, potrivit viva.ro.

În cadrul unui interviu, Bianca Rus dezvăluia că s-a apucat și de sport după operația de micșorare a stomacului.

”Sunt mulțumită de felul în care arăt, dar vreau și mai mult de la mine. Acum am început să merg în fiecare zi la sală și am un program de două ore de mișcare pe zi, ceea ce mă ajută să se vadă rezultatele destul de rapid.

Mai am de lucrat, chiar dacă multe persoane mi-au zis că arăt foarte bine. În momentul de față lucrez doar la menținere și la tonifiere, nu aș putea să zic că îmi mai doresc să slăbesc. Am ajuns și imaginea unui antrenor de sport în aceste momente, ceea ce mă bucură foarte mult”, a declarat Bianca Rus, potrivit PRO FM.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel