Sari la conținut

Bianca Rus, probleme de sănătate după ce a slăbit 70 de kilograme: „Nu mâncam o lună ca să pot să apar într-o emisiune cu mai puține kilograme”

Bianca Rus, probleme de sănătate după ce a slăbit 70 de kilograme. Artista dezvăluie că s-a simțit exlcusă din societate din cauze kilogramelor în plus, deși se simțea bine în pielea ei.

,,Am fost exclusă din societate, atât din emisiuni, atât din cercurile mele de prieteni, de peste tot mi se închideau ușile.

Eu când spun că mă dai afară pe ușă și intru pe geam toate au o continuitate. Dar dacă tu nu mă placi, celălalt nu mă place, se face mișto pe treaba asta, că am multe kilograme în plus, dar eu mă simțeam bine în pielea mea”, a spus Bianca Rus, potrivit Spynews.

În plus, artista spune că a ales să se retragă din muzică, pentru că nimeni nu o invita să cânte, din cauza felului în care arăta.

,,Nu eram chemată nicăeri. Muzică nu puteam să fac, modă nu puteam să fac, nu putea să fac nimic. M-am retras din muzică vreo șapte ani, mi-am văzut de aspectul fizic și am apărut din nou”, a mai spus Bianca Rus.

„Nu mâncam o lună ca să pot să apar într-o emisiunecu mai puține kilograme”

Bianca spune că ajunsese să țină diete draconice și nu mânca o lună ca să poate să apară în emisiunile de la TV cu câteva kilograme în minus.

,,Eu țineam diete și mă pregăteam foarte mult ca să apar într-o emisiune, pentru mine era teribil. Eu nu mâncam o lună ca să pot să apar într-o emisiunecu mai puține kilograme. Am reușit să trec peste cu munca. Îmi văd de viața mea, îmi văd de aspectul meu fizic, mi-am dat seama pe cine am lângă mine și pe cine nu am lângă mine”, a spus Bianca Rus.

A slăbit 70 de kilograme și și-a schimbat viața

A slăbit 70 de kilograme după ce s-a operat la stomac și s-a menținut făcând sport din când în când.

„Acum trei ani m-am operat la stomac, m-am menținut, mai fac și sport din când în când. Să spun așa, ca secret, am niște mari probleme de sănătate din cauza dietelor pe care le-am ținut și le țin în continuare. Dar astăzi sunt bine, sunt fresh, sunt OK’, a declarat vedeta în cadrul emisiunii Exclusiv Vip, de la Prima TV, în urmă cu ceva timp.

Ulterior, vedeta a mai slăbit încă 10 kilograme, prin dietă și sport.

Probleme de sănătate din cauza dietelor

„Am ținut foarte multe diete, s-a acumulat și oboseala, și mersul pe la evenimente, nunți, petreceri, peste tot. Și eu am sărit mesele. Și mai uitam să mănânc câte o zi, chiar și două și am dat într-o anemie severă care mi-a scăzut foarte mult hemoglobina și au fost niște probleme, dar le-am rezolvat și sunt pe drumul cel bun. (…)

Acum am 50 și ceva de kilograme, dar nu sunt foarte mândră că am slăbit așa de mult, pentru că le-am slăbit pe bază de boală și nu e tocmai ok, pentru că eu am slăbit frumos, am slăbit cu sport, am slăbit cu dietă, sub supravegherea medicului, și acum am slăbit brusc, dintr-odată.

Am slăbit câteva măsuri și nu este foarte bine pentru piele, dar văd că mă mai ajută și vârsta’, i-a mărturisit vedeta lui Cristi Brancu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel