Sari la conținut

Bio Diamond – Puterea antioxidanților în lupta cu cancerul (P)

Numeroase studii și cercetări au demonstrat că puterea antioxidanților învinge cancerul!

Organismul nostru produce în mod normal antioxidanți precum glutation, Q10 sau acidul alfa lipoic însă, pentru a completa necesarul zilnic, este esențial să introducem în dieta zilnică alimente sau suplimente care să conțină concentrații optime de antioxidanți precum vitamina C, E, carotenoizi și flavonoizi.

Produsul Bio Diamond, creat de medici, poate ajuta persoanele cu afecțiuni oncologice în lupta cu cancerul!

Formula deosebită Bio Diamond, realizată de medicii români, include 21  de ingrediente cu potențial antioxidant ridicat, pentru a suplimenta necesarul organismului și pentru a menține integritatea structurilor celulare.

Radicalii liberi si stresul oxidativ, acționează direct asupra membranei celulare și influențează integritatea acesteia prin blocarea nutrienților, oxigenului și microelementelor care hrănesc celulele organismului. Procesul se desfășoară direct la nivel celular, ceea ce duce la deteriorarea structurii ADN și permiterea mutațiilor genetice – dezvoltarea formațiunilor canceroase, neoplaziilor și a diferitelor afecțiuni grave.

Bio Diamond oferă o sursă naturală de antioxidanți obținuți din cele mai studiate ingrediente cu efect imunostimulator și antitumoral.

10 Avantaje majore oferite de Bio Diamond

Acțiunea ingredientelor active poate învinge cancerul

–        protejează structurile celulare împotriva acțiunii radicalilor liberi și stresului oxidativ

–        induce apoptoza și previne multiplicarea celulelor tumorale

–        crește energia celulară și susține procesul de regenerare celulară

–        protejează structura aminoacizilor, proteinelor și previne formarea metastazelor

–        menține integritatea ADNului, ARNului și îmbunătățește telormeraza

–        reduce inflamațiile tisulare și procesele degenerative

–        imbunatătește funcțiile cardiovasculare, hepatice, pulmonare

–        previne îmbătrânirea prematură și revitalizează organismul

–        crește activitatea sistemului imunitar în cazul infecțiilor, bacteriilor, virușilor

–        ajută organismul să se recupereze pe perioada terapiilor oncologice – chimioterapie, radioterapie, citostatice

Top antioxidanți ce ajută în lupta cu cancerul

  1. 1. Ceaiul Verde – inclus în formula Bio Diamond oferă un suport vital în lupta cu cancerul datorită conținutului bogat în polifenoli (EGCG ) cu efect puternic antioxidant. Calitățile speciale includ reducerea toxicității terapiilor oncologice și a riscului dezvoltării neoplasmelor, inhibarea multiplicării celulelor tumorale și inducerea apoptozei, prevenirea inflamațiilor și carciogenezei
  2. Bio Diamond contine Vitamina E, un alt antioxidant eficient în lupta cu cancerul ce are capacitatea de a reduce acțiunea stresului oxidativ și reduce severitatea afecțiunilor oncologice în special a cancerului de colon, pulmonar, renal sau de prostată.
  3. Vitamina C inclusă în Bio Diamond oferă proprietăți antioxidante și antitumorale remarcante. Prin furnizarea necesarului de antioxidanți crește activitatea sistemului imunitar și reduce acțiunea radicalilor liberi, fapt demonstrat încă din 1970 în studiile pentru terapiile cancerului.
  4. Carotenoizii incluși în Bio Diamond precum morcovi, astaxantina, licopen, rodie, acționează sinergic pentru a învinge cancerul, chiar și în cazurile cu complicații și stadii avansate. Acțiunea principală a acestora este susținerea valorilor nutriționale oferite celulelor și reducerea incidenței dezvoltării afecțiunilor oncologice. Efectul terapeutic este dovedit în cancer, diabet, afecțiuni cardiovasculare și inflamații
  5. Bio Diamond conține extract de Astragalus un antitumoral deosebit, studiat intens în cazul afecțiunilor oncologice. Complexul de polizaharide reduce prolifererarea celulelor deteriorate și induce apoptoza acestora. Pe lângă efectul antitumoral reduce incidența dezvoltării afecțiunilor degenerative și crește activitatea imunologică.
  6. Rezveratrolul obținut din rădăcina de Polygonum cuspidatum, este cel mai complex antioxidant cu spectru larg ce completează formula Bio Diamond, cu proprietăți detoxifiante, antitumorale și cardioprotectoare remarcante.

Acțiunea antitumorală oferită de ingredientele Bio Diamond este demonstrată în numeroase studii și cercetări și aplicată în clinici de recuperare din întreaga lume.

Medicii români oferă prin intermediul Bio Diamond, șansa la o recuperare mai ușoară, reducerea incidenței complicațiilor afecțiunilor oncologice și șansa la o viață mai bună!

Pe lângă efectul antioxidanților ce acționează pentru a învinge cancerul, suplimentul Bio Diamond oferă și:

echilibru – îmbunătățește psihicul și previne depresia

nutriție – crește capacitatea de regenerare celulară și asigura o asimilare optimă a nutrienților la nivel molecular

vitalitate – crește energia celulară și reduce disconfortul resimțit pe perioada diferitelor terapii oncologice

sănătate pentru întreg organismul și crește calitarea vieții!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel