joi, mai 26, 2022

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre importanţa propriei noastre păreri în viaţă.

„Adevărul este un lucru foarte ciudat. Cheltuie o mulţime de timp să-l afli şi o viaţă întrebă să-l uiţi.

De foarte multe ori, ne este teamă să avem părerea noastră. Ori ai părerea ta proprie şi o susţii, ori părerile celorlalţi te vor avea pe tine.

Te-ar mai interesa: Pfizer va vinde toate medicamentele sale brevetate...

Mulţi ne ghidăm după părerea celorlalţi. Mereu suntem nemulţumiţi, dar vrem mai mult. Nu vom primi niciodată mai mult, dacă nu suntem mulţumiţi cu ce avem în prezent.

Se spune că cel mai important lucru este să te faci că nu ştii nimic. Mai ales atunci când ştii mai mult decât trebuie.

Trăim într-o perioadă foarte grea. E greu să trăieşti într-o astfel de situaţie”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Pilda zilei, din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.


Lucrurile care îi fac fericiţi pe români, cu Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a explicat la Antena 3 care sunt lucrurile care îi fac fericiți pe români și ce anume a scos la suprafață pandemia.

Te-ar mai interesa: Remedii naturale pentru combaterea stresului...

„60% dintre români se declară fericiţi sau oarecum fericiţi. Procentul este mare, dar eu sunt şi nu de acord. Cred că doar dacă ne uităm, se vede fericirea.

Dacă te duci într-un club să întrebi, aia clar sunt fericiţi. Dacă stai să întrebi în funcţie de vârstă, vei vedea că fericirea constă cât de cât că există siguranţă financiară.

Siguranţa financiară este foarte importantă pentru toţi. Acum, la final de pandemie, lumea îşi dă seama că sănătatea lor şi a familiei lor este cea mai importantă.

Te-ar mai interesa: A intrat în moarte cerebrală după ce a căzut cu tr...

Dacă stăm să ne gândim la femei şi bărbaţi, o să vedem că diferenţa este mai mare la femei, pentru că ele sunt mame, ele sunt cele care sunt capul familie. Femeia este cea care conduce familia şi ea se ocupă de sănătatea întregii familii”, a spus Lidia Fecioru, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Lidia Fecioru: „Oamenii s-au dus mai mult către Dumnezeu, către familie”

„Românii au început să pună bază pe spiritualitate. De aici începe şi sănătatea mentală, sufletească şi a familiei. Au văzut ce rămâne din tot ce înseamnă informaţii greşite, ascunzişuri şi tot aşa. Oamenii s-au dus mai mult către Dumnezeu, către familie.

Te-ar mai interesa: 25 mai – Ziua Internațională a Copilului Dispărut....

Dacă nu eşti sănătos, degeaba ai bani. Au fost foarte mulţi oameni care s-au blocat în case cu bani cu tot. Purtau mască la fel ca cei fără bani şi tot aşa. Valorile pe care nu le poţi cumpăra cu bani, au ieşit în perioada pandemiei la suprafaţă.

Aşa am început să valorificăm mai mult grija faţă de noi. Oamenii nu se mai aruncă să cumpere lucruri de care nici nu au nevoie. Toată lumea voia marcă sau să sclipească. Acum lumea cumpără şi o rochie mai ieftină sau un pantof.

Te-ar mai interesa: George Soros spune că civilizaţia „ar putea să NU ...

Când intri pe reţelele de socializare vezi doar ură şi parcă preferi să nu mai intri. Mulţi preferă să nu mai intre. Ieşi şi nu te mai interesează”, a mai spus bionergoterapeutul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private