marți, mai 30, 2023

Lidia Buble, cântăreață de muzică pop, în vârstă de 28 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Spre surprinderea admiratorilor săi, fosta iubită a lui Răzvan Simion a dispărut pentru o perioadă scurtă de timp din social media, iar acum a revenit, însă discret.

Blestemele Lidiei Buble: „Vreau sa plângi cum am plâns și eu, să ți se rupă inima-n bucăți”

Prezentă la Radio Zu, fosta blondină e de nerecunoscut. Timp de 14 ani a fost blondă, după cum a mărturisit, miercuri dimineață, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani, iar acum Lidia Buble și-a schimbat culoarea părului, foarte apropiat de culoare ei naturală.

Te-ar mai interesa: Nutriționist: Topul celor mai bune alimente pentru...

Întoarsă cu forțe proaspete, ea a lansat una din cele mai puternice melodii din cariera ei. Draga mea, lansată de Ziua femeii, e un soi de blestem la adresa celei care e acum în brațele fostului ei iubit. Poate fi vorba de Daliana? „E adevărul adevărat. E o situație prin care cred că au trecut toți oamenii. (…) E o piesă din suflet și de suflet”, i-a mărturisit Lidia Buble în emisiune, lui Dani Oțil, potrivit retetesivedete.ro.

Din platou nu a lipsit nici fostul iubit, Răzvan Simion. Acesta a stat pe canapea, dar a interacționat cu fosta iubită și chiar a avut remarci la adresa textului piesei recent lansată de aceasta, cu mare succes.

Te-ar mai interesa: Dr. Alina Tănase: Cancerele de sânge se vindecă. F...

Care mai este relația dintre Lidia și Răzvan

După ce s-au despărțit, Lidia și Răzvan au continuat să păstreze relațiile profesionale. Răzvan Simion, care a divorțat de soția sa, și mama celor doi copii ai săi, pentru a fi cu Lidia, relație care a durat aproape șase ani, este în continuare managerul artistic al tinerei cântărețe.

„Îți mulțumesc că ești foarte implicat”, i-a spus Lidia Buble lui Răzvan Simion. „Ce naiba să fac? Eu cu Rizea, ne emoționăm ca doi copii”, a spus Simion.

Te-ar mai interesa: Bucureştenii pot primi 4.000 de lei pentru a se te...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private