luni, mai 16, 2022

Boala care a transformat-o pe Celine Dion. Pe 30 martie, Celine Dion a împlinit vârsta de 54 de ani. Însă aniversarea din acest an a fost una tristă, departe de public, departe de scenă, din cauza bolii care a transformat-o complet.

Cu o carieră răsunătoare, fiind una dintre cele mai mari artiste ale lumii, Celine Dion se confruntă cu grave probleme de sănătate. Vestea a fost dată chiar de ea. Mai mult, aceasta a anunțat, recent, o nouă amânare a turneului european din seria ”Courage World Tour” pentru anul 2023.

Te-ar mai interesa: Otrava din bucătărie. Greșeală care te poate îmbol...

Boala care a transformat-o pe Celine Dion. Are un organism extrem de slăbit


Dion: Nu sunt deocamdată complet pregătită

„Iată-ne din nou. Îmi pare atât de rău că trebuie să schimb încă o dată datele turneului meu din Europa; prima dată s-a întâmplat din cauza pandemiei, acum din cauza sănătăţii mele. Vestea bună este că mă simt puţin mai bine… dar încă mi se întâmplă să am spasme și îmi ia mai mult să mă recuperez.

Pentru a fi pe scenă, trebuie să mă aflu în cea mai bună formă fizică a mea. Şi, ca să fiu sinceră, abia aştept asta, dar nu sunt deocamdată complet pregătită.

Fac tot ce ţine de mine pentru a reveni 100% şi să urc din nou pe scenă, pentru că meritaţi acest lucru”, a transmis, cu lacrimi în ochi, celebra artistă, pe contul său de socializare, citat de dcmedical.ro.

Te-ar mai interesa: Demență: Studiile au identificat un medicament car...

De altfel, canadianca a ținut să le mulțumească fanilor pentru mesajele de încurajare pe care i le-au transmis în toată această perioadă. ”Sper să vă văd curând. Până atunci, să aveți grijă de voi. Vă iubesc foarte mult”, și-a încheiat mesajul, pe care la transmis, ca de obicei, în franceză și engleză.

Dion: Trebuie să fiu mai răbdătoare şi să urmez recomandările medicilor

„Speram cu adevărat să fiu pregătită să urc pe scenă acum, dar constat că trebuie să fiu mai răbdătoare şi să urmez recomandările medicilor mei”, a scris Celine Dion pe rețelele de socializare.

Te-ar mai interesa: Vă învinețiți ușor? Iată ce boală gravă poate ascu...

Ce este degenerescența musculară sau distrofia musculară?

De origine genetică, această afecțiune poate apărea în orice moment al vieții, în copilărie sau mult mai târziu. În general, boala se caracterizează prin dificultatea progresivă și apoi absența totală a mișcărilor spontane ale mușchilor picioarelor și brațelor, ceea ce duce inevitabil la incapacitatea de deplasare.

Boala se agravează în timp

Există peste 150 de tipuri de boli musculare degenerative care au funcții diferite; totuși, aproape toate încep cu aceleași simptome ușoare, care, dacă nu sunt detectate, se agravează în timp, scrie sympa-com.

Te-ar mai interesa: „Nu mi-am putut înghiți saliva”. Semne și simptome...

Degenerarea musculară poate apărea la orice vârstă. Se caracterizează prin slăbiciune progresivă a mușchilor corpului. Aceștia se atrofiază încetul cu încetul pierzându-și astfel volumul și forța… Persoana afectată își pierde apoi capacitatea de a efectua mișcări, apoi de a se mișca.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private