duminică, iunie 26, 2022

Cunoscutul și iubitul chef Florin Dumitrecu, în cadrul unui podcast realizat de George Buhnici a mărturist despre boala cu care a ajuns să se confrunte încă de la o vârstă fragedă.

Acum în vârstă de 34 de ani, Florin Dumitrescu a mărturisit că la numai 16 ani a fost diagnosticat cu gastrită. Deși lucra în industria gastronomiei și atunci, el consideră că boala și muncă sunt strâns legate. Dar cu toate acestea, munca asiduă l-a ajutat să devină bucătarul celebru de astăzi.

Te-ar mai interesa: Degetele tale arată AȘA? Poate fi vorba de un simp...

În podcastul lui Buhnici, Florin Dumitrescu a mărturisit stilul dezordonat al meselor ceea ce l-a împins către gastrită la o vârstă atat de fragedă.

„Eu la 16 ani nu mâncam. Avem 61–62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita.

În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă.

Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat.

Te-ar mai interesa: Și-au anulat NUNTA, după 7 ani de relație. Vestea ...

Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: Mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat”, a povestit chef Florin Dumitrescu în podcastul lui Buhnici.

Totuşi, mic fiind, el mânca legume, nu era mofturos la mâncare, iar acum nu înţelege stilul vegan şi nu-i place nici cel vegetarian.

„Eu am fost copilul care a mâncat legumele din ciorbă, nu le dădeam la o parte. Mi-a plăcut verdeața, pătrunjelul.

Te-ar mai interesa: Drama Mirelei Vaida. A trecut prin momente cumplit...

Mi se pare că este mult mai interesant să mănânc legume care au gust diferit, decât să mănânc o bucată de carne care are mereu același gust.

Trebuie să-ți găsești fericirea în doze mici. Mie nu-mi place mișcarea vegană, vegetariană. E absurd!

Am perioade. E post, poate vreau să-l țin, nu mănânc carne, mi se face poftă, o mănânc. Nu mâncam carne în fiecare zi când eram mici, dar dacă acum ne permitem. E boala porcului”, a adăugat chef Dumitrescu.

Te-ar mai interesa: Vrei o mărire de salariu? Iată ce culori trebuie s...

Totodată, renumitul chef spune că el mai are şi probleme cu genunchii şi spatele, vorbind în acest caz de excese.

„Excesele se plătesc, indiferent ce fel de excese, chiar și sportul în exces se plătește. Eu până la 14 ani am fost sportiv de performanță și, crede-mă, am avut niște probleme foarte mari din cauza asta, pentru că mi-am turat corpul atât de mult încât am descoperit probleme.

Te-ar mai interesa: Carmen Brumă: Foarte important! Carnea e prietena ...

Am făcut polo, am fost portar la polo și am genunchii pilaf, pilaf de la antrenament, pentru că portarul trebuie să lucreze picioarele în apă.

Noi în apă aveam bordură de beton pe care trebuia să o ținem deasupra capului 30 de secunde în serie, un minut pauză, iar 30 de secunde. Și, da, am probleme cu genunchii, picioarele, spatele”, a continuat chef Florin Dumitrescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private