Sari la conținut

Răsturnare de situație! Boala de care suferea REGINA! Detaliul cutremurător despre care au început să vorbească medicii.

Medicii au dezvăluit factorii potențiali devastatori care ar fi putut contribui la scăderea sănătății Reginei în ultimul an.

Monarhul în vârstă de 96 de ani a murit la Balmoral, reședința ei de vară din Scoția, pe 8 septembrie 2022.

Un medic crede că moartea Prințului Philip în urmă cu 18 luni ar fi putut fi un precursor al morții Reginei Elisabeta a II-a la 96 de ani – în timp ce regenia se străduia să facă față fără „puterea și susținerea” ei.

Cuplul regal a fost căsătorit timp de 73 de ani înainte ca ducele de Edinburgh să moară pe 9 aprilie 2021, cu doar două luni înainte de împlinirea a 100 de ani. Un portret al Majestății Sale care își plânge singur soțul purtând o mască neagră în Capela Sf. Gheorghe din Castelul Windsor, pe 17 aprilie 2021, a devenit un simbol puternic al distrugerii provocate de pandemia de Covid. Este, de asemenea, o amintire ascuțită a singurătății pe care a fost forțată să o îndure după moartea soțului ei devotat.

Dr. Deb Cohen-Jones, un medic generalist australian, a vorbit pentru FEMAIL despre ce poate aduce pierderea unei persoane dragi asupra sănătății partenerului lor – și dacă este posibil din punct de vedere medical să moară dintr-o inimă frântă.

„Nu există o știință strictă în jurul unei „inime frânte”. Dar este cu siguranță un fenomen observat’, a explicat medicul.

Este mai mult despre pierderea „voinței” decât despre sănătatea ta, în anumite privințe.

Din punct de vedere fiziologic, pierderea prințului Philip i-ar fi cauzat un stres sever, ridicându-i nivelul de cortizol și lăsându-i corpul să gestioneze acești factori.”

Stresul, deși uneori minimizat ca o consecință a muncii grele, poate avea efecte profunde și grave – uneori fatale – asupra corpului uman.

Chirurgul cardiac Nikki Stamp a declarat pentru ABC că stresul de a vă pierde soțul sau soția poate provoca o „reacție în lanț” care poate contribui la moarte.

„Ceea ce știm este că pentru unii oameni stresul de a pierde o persoană iubită sau orice fel de eveniment stresant din viața ta, precipită o mulțime de reacții atât în corpul fizic, cât și în mintea ta, care pot provoca boli și, uneori, face pe cineva să moară”, a explicat medicul.

Fostul lacheu al Reginei Elisabeta a II-a de 11 ani, Paul Burrell, a vorbit despre relația unică pe care cuplul regal a împărtășit-o după ce a apărut vestea despre moartea ei.

„Regina a purtat pantalonii în public, iar el a purtat pantalonii în spatele ușilor închise. Ea l-a lăsat să fie stăpânul gospodăriei, așa că el a condus toate palatele și el a condus afacerile regale – era directorul general al companiei”, a spus domnul Burrell.

„I-a fost extrem de dor de el, iar el o așteaptă în capela Sf. George din Windsor și va fi alături de el foarte curând.

Va merge de cealaltă parte și se va întâlni cu părinții ei și sora ei. Sunt mai mulți oameni de cealaltă parte decât sunt pe asta”.

Deși nu există nicio dovadă că Regina Elisabeta a II-a a murit din cauza unei inimi frânte, cu siguranță sănătatea ei a început să se deterioreze după decesul soțului ei.

Bătrâna în vârstă de 96 de ani a suferit probleme de mobilitate care au forțat-o să se retragă de la evenimente cheie – inclusiv multe dintre sărbătorile ei ale Jubileului de platină, optând să participe virtual sau să trimită membri ai familiei regale în locul ei.

Monarhul a petrecut și o noapte în spital din cauza unei boli misterioase în toamna trecută.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel