Sari la conținut

Bolile de care a suferit, de-a lungul anilor, Mioara Roman! A primit un diagnostic greșit

mioara roman
Sursă foto: Vocea Biz
Mioara Roman a suferit de mai multe boli

Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, după ce a fost spitalizată de mai multe ori. Mioara Roman a suferit de diverse patologii de-a lungul anilor. A trecut prin mai multe operații, iar starea ei de sănătate a necesitat îngrijiri speciale.

Mioara Roman a suferit de diverse patologii

După ce a fost operată de mai multe ori și a fost nevoită să ajungă la spital destul de des, Catinca Roman, fiica cea mare a Mioarei, a mărturisit că aceasta a fost diagnosticată greșit cu Parkinson.

„A primit un diagnostic greșit, asta a fost ideea. De fapt, avea sindrom parkinsonian, plus încă niște mici probleme și sigur că tratamentul era pentru Parkinson”, a declarat fiica cea mare a Mioarei.

Prin urmare, au urmat degenerările neuronale, care s-au manifestat prin: lipsa rapidității de a înțelege, accidente vasculare nu foarte puternice, pareză la mâna dreaptă, inactivitatea și a fost operată de mai multe ori.

Mioara Roman s-a stins din viață la azil, astăzi 23 februarie 2024

Mioara Roman
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei

Mioara Roman era internată la un azil de lux din Snagov, unde primea îngrijiri pentru toate problemele de care suferea. Aceasta a făcut kinetoterapie și a fost nevoită să învețe să folosească mâna stângă.

Oana Roman a ascultat sfaturile medicilor și a decis să o interneze pe mama ei la azil, pentru ca boala să fie ținută sub control de personalul specializat, luând în considerare cât de repede evoluează.

Tot ea a fost și cea care a suportat cheltuielile lunare, specificând că nu au fost unele deloc mici. Cu toate acestea, i-a fost alături de fiecare dată și a încercat tot ceea ce a putut, pentru a-i prelungi viața.

Oana Roman: Nu e demnitate

„Să nu-mi spună mie cineva pe lumea asta că este OK ca un copil să schimbe scutecele părintelui. Nu e demnitate nici pentru părinte, dar nici pentru copil. Nu e demnitate”, a spus Oana Roman, în urmă cu ceva timp, potrivit protv.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel