vineri, februarie 3, 2023

Primăria Muncipiului București va oferi spirijin financiar pentru 2500 de bolnavi de cancer în valoare de 5850 de lei.

În acest weekend, Primarul Bucureștiului, Nicușor Dan, a anunțat că fiecare pacient, în funcţie de recomandările medicale, va putea beneficia de servicii în valoare de 5.850 de lei.

– 10 şedinţe de kinetoterapie x 135 de lei/şedinţa;
– 10 şedinţe de drenaj limfatic manual x 170 de lei/şedinţa
– 10 şedinţe de consiliere psihologică (cinci adresate pacientului şi cinci pacientului împreună cu un aparţinător) x 250 de lei/şedinţa
– o consultaţie de nutriţie oncologică x 300 de lei/consultaţie

Te-ar mai interesa: Ai mâncat prea mult? Trucuri care te scapă de indi...

„Proiectul, iniţiat de Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), instituţie coordonată de viceprimarul Horia Tomescu, a primit aprobarea consilierilor generali în şedinţa de vineri şi se va desfăşura în perioada ianuarie 2023-decembrie 2024. Finanţarea se face de la bugetul propriu al Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti şi/sau alte surse legal constituite. Bugetul multianual al proiectului este în valoare de 14.625.000 lei, din care 7.312.500 lei pentru anul 2023 şi 7.312.500 lei pentru 2024”, a mai transmis primarul general, potrivit News.ro.

Te-ar mai interesa: Horoscop 3 februarie. Astrolog: Urmează o zi plină...

Potrivit acestuia, beneficiarii proiectului trebuie să fie pacienţi români, cu domiciliul stabil în Bucureşti (sau cu viză de reşedinţă obţinută cu cel puţin șase luni înainte de depunerea cererii), diagnosticaţi cu diferite forme de cancer.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private