Sari la conținut

Botez în baie de sânge ce depăsește limita imaginației! „A fost frumos și nebunește de istoric!” . Unde a avut loc acest ritual în numele lui Dumnezeu? IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL

Un eveniemnt atipic a avut loc joi, la Barroom Blitz la Knucklehead Hollywood din Los Angeles, unde trupa punk Cancer Christ ce promovează creștinismul reptilian a susținut un concert unde au și botezat fanii într-o …. baie de sânge.

Cancer Christ își propune să îi „curățe pe cei blestemati”, potrivit No Echo.

În postarea trupei pe Instagram care anunța show-ul de joi seară, trupa punk a scris: „Ia-ți vacanța de vineri și trăiește o experiență cu adevărat religioasă în orașul în care visele sunt zdrobite, vezi cum se sparg oasele și sufletele se salvează”.

Potrivit The Sun mai mulți spectatori au fost botezați într-o cadă cu sînge (sau cel puțin așa au susținut membrii formației), iar unii dintre ei au participat la un mini campionat de lupte (wrestling). La un moment dat, s-a cântat chiar și „La mulți ani!“

„A fost frumos și nebunește de istoric! Mulțumim celui mai nou membru al Bisericii pentru aceste momente biblice care dovedesc, fără îndoială, că Dumnezeu nu a murit! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Cancer Christ a salvat suflete și a făcut minuni aseară“, a scris trupa pe Instagram, după concert.

Într-un interviu acordat anul trecut, solistul formației, Anthony Mehlhaff, s-a autointitulat „un umil slujitor al lui Dumnezeu“. „Eu sunt vocea celor care nu l-au considerat niciodată pe Isus o opțiune“, a spus el.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.