marți, ianuarie 25, 2022

Fii oaspetele nostru în Moldova! Așa începe videoclipul de promovare a turismului în Moldova, cu un bărbat care îl întruchipează pe Brad Pitt și care seamănă izbitor cu vedeta americană. El este, de fapt, un actor moldovean.

Autoritățile de la Chișinău speră să atragă un val de turiști, după ce videoclipul prezintă, rând pe rând, toate lucrurile cu care Moldova se mândrește.

Te-ar mai interesa: Predicția lui Bill Gates, pentru omenire. Ce ne aș...

Filmul de promovare îl are în centru pe Brad Pitt, un actor moldovean care seamnă izbitor cu vedeta de la Hollywood.

Nou pe meleagurile Moldovei, a luat-o la picior să exploreze spațiul de vis. Peisajele taie respirația, fetele zâmbesc galeș, strugurii pe care îi culege direct din vie sunt renumiții struguri moldovenești, care au un gust grozav și nu în ultimul rând, are parte de celebra ospitalitate moldovenească.

Ajuns într-un sat din Orhei, Brad Pitt este invitat la masă de o familie de moldoveni, care îl cinstesc cu vin şi bucate tradiţionale. Doamna chiar îl poftește în bucătărie, unde face plăcinte, pentru a-i explica modul de preparare.

Te-ar mai interesa: O tânără a murit la doar 25 de ani după ce a luat ...

Invitatul primeşte şi o bundiţă și nu se mai dă plecat de la prietenoasa familie, nici atunci când trebuie să plece cu cel care îl invitase în primă fază.

Clipul de promovare turistică apare cu mare succes, la puțin timp după ce ”Fetele din Botoșani” au lansat o melodie ce s-a viralizat în mediul online, cântec ce invită la vizitarea orașului lui Eminescu.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private