duminică, iunie 26, 2022

Bucurie mare pentru o zodie. Daniela Simulescu, astrolog, are vești grozave pentru nativii unei zodii. Universul îi ajută și îi sprijină în Iunie.

„Bucurie mare, soarele intră în semnul vostru. Prindeți curaj! O să aveți energie. Programul vostru se va da peste cap.

Vă întâlniți cu mulți oameni. Mercur rămâne în Casa 12, intră și Venus acolo. Susținere primiți, dar nu de la cine vă așteptați, dar important este că universul vă ajută și vă sprijină.

Te-ar mai interesa: Drama Mirelei Vaida. A trecut prin momente cumplit...

Nu este cazul să vă supărați că nu vă ajută cei pe care i-ați ajutat. Important e că apare sprijin de undeva. (…) Poate ar fi bun un alt loc de muncă, un alt domeniu, un alt departament”, a spus Daniela Simulescu, astrolog, despre Rac și cei cu ascendent în această zodie.

Solstițiul de vară, marcat de careul Soare în Rac – Lună în Berbec

Daniela Simulescu, astrolog, a vorbit despre solstițiul de vară de astăzi, 21 Iunie, zi marcată de un careu între Soarele în Rac și Luna în Berbec.

”Soarele este în Rac, Luna este în Berbec. Una facem, alta vrem, alta simțim. Ne preocupăm mai degrabă de acest Soare în Rac, care este undeva foarte ridicat în hartă, dar Luna în Berbec este total… nu în contradicție… știți când vorbesc despre un careu, vorbesc despre un unghi de 90 de grade între două planete.

Te-ar mai interesa: Mesajul lui Arsenie Boca pentru credincioși: „Când...

De această dată, este vorba despre despre un careu între Soare și Lună, cei mai importanți aștri dintr-o astrogramă. Soarele este energia conștientă, căci dă zodia, dar Luna este ceea ce se află pe dinăuntru.

Luna este mult mai importantă decât absolut orice în astrogramă mai ales în ceea ce privește planetele. Luna este prima legătură cu viața.” a spus astrologul Daniela Simulescu, în emisiunea despre solstițiul de vară.

Te-ar mai interesa: Și-au anulat NUNTA, după 7 ani de relație. Vestea ...


”O contradicție îngrozitoare”

”O persoană care se naște cu un careu între Soare și Lună nu știe niciodată ce vrea, pentru că acționează precum energia Soarelui, dar, pe dinăuntru, vrea energia Lunii.

Soarele în Rac vrea să țină lucrurile sub control, să nu schimbe. Luna în Berbec vrea, din contră, schimbare, luptă pentru schimbare. E o contradicție îngrozitoare, suntem foarte tensionați pe dinăuntru.

Mai e și Marte în careu cu Pluto. E ca și cum am fi intrat într-o stare de hibernare, iar, în următoarea jumătate de an, cum apare o sperietură, cum apare ceva, doar ne agităm.

Te-ar mai interesa: Vrei o mărire de salariu? Iată ce culori trebuie s...

Nu facem nimic, pentru că Luna ne agită pe dinăuntru. Pentru a trece la fapte, avem nevoie de Marte, care, din păcate, face careul cu Pluto. Careul dintre Marte și Pluto ne face să ținem furia în interiorul nostru” continuă astrologul DCNews și Astrosens.

”Pe partea financiară e un foarte mare pericol până la sfârșitul anului” mai atenționează astrologul, subliniind: ”Aveți mare grijă financiar până la sfârșitul anului”.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă renunți la cafea. Medic: Vești...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private