Sari la conținut

Bunica top model! Ce trebuie să faci pentru a îmbătrâni frumos

Bunica top model, femeia uimitoare care și-a dezvăluit secretele. Modelul care a demonstrat lumii întregi că poți fi manechin și dacă nu mai ai 20 de ani.

Yazemeenah Rossi, superba bunică top model este încă frumoasă și cu un corp de vis, deși a trecut de pragul vârstei de 60 de ani.

Credeți sau nu, până la 45 de ani nu se apucase de modă. Dar acum este bunică și model de succes!

Un designer de succes, Brooke Taylor Corcia, a inclus-o în prezentarea colecției sale de costume de baie și a spus despre Yazemeenah: ”Este simbolul sănătății și al vitalității. Reprezintă frumusețe și inteligență.”

Dar care sunt secretele acestei franțuzoaice?

Rossi spune că nu dietele sunt răspunsul. Nu mănâncă niciodată procesat, la microunde sau fără grăsimi. Consumă nuci, carne și pește de cea mai bună calitate, fructe și legume. Își gătește zilnic pentru a consuma preparate proaspete.

Citeste si:

Dar altceva este cheia magnetismului. Și nu este vorba doar de mâncare. Fericirea, în opinia ei, este cea mai importantă.

Rossi pune preț și pe mișcare. Zilnic face între 30 de minute și o oră de yoga, iar aceasta este rutina ei de mai bine de 30 de ani! De asemenea, merge mult pe jos în fiecare zi.

Rossi este superbă și matură, desigur a avut și gene bune.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.