duminică, ianuarie 24, 2021
Irina Lungu

Luna Plină a lui noiembrie vine împachetată cu numeroase situații menite să ne scoată din zona de confort.

Luna Plină se va produce la data de 12 noiembrie 2019, orele 15:34, ora României, în semnul Taurului. Zodia Taurului, semn al plăcerii și al poftelor găzduiește Luna Plină a lui noiembrie, în plin sezon de Scorpion. Cum ne va afecta această Lună Plină?

În esența lui, omul caută confort, plăcere, viață bună, dar și pe cineva care să ne acompanieze în această călătorie. E ușor să cedezi tentației, dar și mai ușor să te lași atras în obținerea idealului stabilit de altcineva.

Luna Plină din 12.11 ne ajută să dărâmăm ziduri și convingeri care ne despart de sufletul nostru autentic.

Dacă ne trezim, vom putea să fim atenți la marea de posibilități care ni se relevă, căi mai bune, soluții mai bune, unde putem fi autentici.

Întrebarea este: suntem dispuși să ne alegem pe noi? Să ne punem prioritari? Să ne iubim mai mult și să renunțăm la toți cei care ne vor altfel, numai autentici nu?

Taurul este semnul mofturos și încăpățânat al zodiacului. Ei tânjesc după plăcere, în toate formele ei.

Nu renunță în ruptul capului la soluțiile lor încăpățânate și fixe. Știu ce vor întotdeauna și nu renunță la asta, iar de cele mai multe ori, vor cireașa de pe tort.

Nimeni nu îi poate convinge de contrariu. Cea mai profundă lecție pe care oricine trebuie să o învețe este cum să fim noi înșine, reali, cum să ne depășim temerile și convingerile limitative care ni s-au predat din copilărie.

Pentru Tauri, este vital să înțeleagă ce le aduce pasiune, împlinire reală, siguranță, pentru a ști cu cine să se alieze, pentru a nu ajunge în situația de a renunța la sine pentru plăceri și fantezii efemere.

Luna Plină în Taur va fi resimțită profund emoțional. În toți există un foc interior, doar noi îl putem accesa pentru noi, acolo e magia noastră, puterea și autenticitatea spre idealul pe care ni-l propune Taurul.

A venit vremea să știi cât valorezi, să te accepți, să te aprobi, să te asumi, să-ți propovăduiești adevărul și să începi să trăiești cu inima cât mai deschisă.

Această Lună Plină ne aduce profunzime. Ne ajută să vedem dincolo de vălul pe care l-am avut pe ochi, pentru a începe să accesăm posibilități infinite de a trăi liniștit, în acord cu convingerile noastre.

Lucrurile nu se vor limpezi până când Neptun, planeta fanteziei și a iluziilor nu-și va relua mersul direct în 28 noiembrie 2019.

Nu va fi ușor să ne trezim la realitate și să vedem starea reală a lucrurilor. Este altfel decât o credeam! Gata, suntem obligați să ne dăm atât măștile jos, cât și ochelarii de cal. Care este situația reală și încotro o luăm?

Este nevoie să renunțăm la prejudecăți și tipare, să ne vindecăm trecutul și să vedem ce a tot vrut viața să ne învețe, în toți anii aceștia?

Natura umană este să ne facă să dăm vina pe alții, însă nu mai putem amâna. Trebuie să ne vedem rănile, traumele și toate scamele personalității noastre pe care le tot ascundem sub preș.

Însă acest contex astral asta ne învață: jos masca, uită-te în oglindă. Cine ești cu adevărat? Ce dorești? Ce te face fericit? Care e menirea ta?

Și de aici să începi, conștient și cu toată sinceritatea să-ți croiești viața pe calapodul tău. Cum ești acum. Dezbrăcat de minciuni, iar croiala la care începi să lucrezi să nu mai fie nici largă, nici să nu te mai strângă.

Rămâi treaz. Conștient și calm, acceptă criticile și învață lecțiile, nu-ți refuza posibilitatea de a crește în acest context atât de favorabil.

Se spune că avem întotdeauna de ales. Ei bine, acum, este necesar să ne alegem pe noi.