luni, martie 8, 2021

Mercur se va afla în mișcare aparent retrogradă prin zodia Scorpionului în perioada 31 octombrie-20 noiembrie, iar acest aspect astral va reuși să dea viața zodiilor peste cap.

Începe o perioadă în care vor ieși la iveală cele mai ascunse secrete și în care, anumiți nativi ai zodiacului vor face analize și vor lua decizii menite să le schimbe viața, atât în plan personal, cât și profesional.

Mercur retrograd va influența fiecare semn zodiacal în perioada imediat următoare.

Mercur retrograd are “faima” de a fi enervant pentru ca ar aduce intarzieri, comunicari cu erori, defectiuni de tehnologie si chiar o crestere a energiei anxioase, dar asta se intampla doar atunci cand impingem prea mult, fortam prea mult si actionam prea repede spre inainte pe durata acestui tranzit.

Daca exista cineva pe care doresti sa il/o confrunti dar nu te simti pregatit sa o faci, daca e cineva de care vrei sa te apropii dar cu care nu poti vorbi indiferent de motiv, comunicarea suflet suflet poate fi o solutie perfecta.

Nimeni nu scapa de influenta lui Mercur retrograd. Totusi, zodiile guvernate de Mercur simt toata aceasta tensiune mult mai intens.

Gemenii si Fecioarele vor trai o nevoie profunda de introspectie, de analiza a propriilor dorinte, isi vor dori sa-si demonstreze valoarea si se vor simti frustrate de ritmul lent in care avanseaza (sau stationeaza) lucrurile. O incetinire e gandirii, o lentoare in exprimare iti lasa impresia ca te zbati inutil.

Nu poti evita anumite blocaje, tot ce ramane de facut este sa ai rabdare. Asteapta sa treaca.

Mercur retrograd aduce schimbari, transformari interioare sau exterioare, chiar daca ele nu se si materializeaza in aceasta perioada, ci doar sunt vag creionate.

Nu e un moment bun pentru interviuri de angajare sau pentru a cunoaste persoane noi. Ai tendinta sa te intorci in trecut, iar acest lucru te impiedica sa te concentrezi la viitor, potrivit kudika.ro.

Mai degraba e un context potrivit sa aprofundezi relatia actuala si sa pui mai mult pret pe sensibilitatile partenerului de cuplu, pe ceea ce are nevoie sa-i oferi.

Despre unii oameni aflam ca ne-au mintit sau pacalit, altii ne ranesc prin suspiciunile si acuzatiile lor, pe care nu le banuiam… Cert este ca multe farse si inselaciuni ies acum la iveala.

Așadar, nu trebuie decât să ne punem centura de siguranță și să ne controlăm nervii, ca să nu înrăutățim situația.

Ultimele stiri

Parteneri