marți, octombrie 4, 2022

Camfor: Beneficiile miraculoase pentru sănătate ale acestei substanțe aromatice, cerate

Camforul a fost folosit pe scară largă în scopuri religioase și de altă natură de câteva decenii acum. Substanța cearată și aromatică are proprietăți antiinflamatorii și, împreună cu acestea, este, de asemenea, de natură antibacteriană și antifungică.

Camforul este produs din scoarța și lemnul arborelui de camfor și există și ulei de camfor disponibil.

Te-ar mai interesa: Medic: „Acest obicei face ca incidenţa cance...

Camfor: Beneficiile miraculoase pentru sănătate ale acestei substanțe aromatice, cerate

Puteți folosi acest ulei pentru durere sau mâncărime și poate ajuta la calmarea stării.

Camforul are, de asemenea, mai multe beneficii pentru sănătate, de la a ajuta la calmarea problemelor pielii până la ameliorarea congestiei toracice. În cele ce urmează prezentăm câteva beneficii pentru sănătate ale camforului.

1. Ajută la tuse și răceală: Camforul poate fi folosit ca unguent pentru a ameliora tusea și răceala. Înainte de a merge la culcare, frecați camfor sau ulei de camfor pe piept și asta vă va ușura.

2. Ajută la durerile musculare: Camforul poate fi folosit pentru a trata durerile musculare. Ingredientul are proprietăți antispastice care ajută la relaxarea mușchilor răniți și poate, de asemenea, ameliora crampele și rigiditatea.

Te-ar mai interesa: Nu te-ai fi găndit că acest aliment duce la Alzhei...

3. Ajută la durere: Dacă suferiți de durere și inflamație, folosirea camforului poate ajuta la calmarea durerii. Funcționează pentru a amorți nervii senzoriali, ceea ce în cele din urmă ajută la reducerea durerii și a inflamației.

4. Te ajută să dormi: Puteți folosi ulei de camfor și la inducerea somnului. Mirosul uleiului are un efect calmant care vă ajută să dormiți usor.

5. Ajută la creșterea părului: Utilizarea uleiului de camfor pe scalp poate ajuta la creșterea părului. Mărește circulația loviturilor în scalp și, în cele din urmă, funcționează pentru a vă face părul moale și ondulat.

Te-ar mai interesa: Sărbătoare importantă: Ce sfânt prăznuiește Biseri...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private