marți, octombrie 4, 2022

În ciuda apariției mai multor alte turnee și evenimente majore de poker în ultima vreme în lume, World Series of Poker continuă să fie cel mai popular și mai iubit eveniment de poker. (P)

Există foarte multe lucruri care nu sunt știute despre acest eveniment pe care le vom prezenta în acest articol. Joacă la SuperCazino pentru a trăi experiențe similare jucătorilor participanți la WSOP.

Te-ar mai interesa: Trei zodii de femei de neînlocuit. Bărbații fac ob...

Cu o taxă de intrare de 10.000 de dolari World Series of Poker Main Event începe în data de 3 iulie, cu o nouă locație: la Bally’s în Las Vegas și Paris. În timpul verii, în Las Vegas se desfășoară foarte multe evenimente și este destul de greu să ții pasul cu ele, însă WSOP oferă tot ceea ce ai nevoie pentru o experiență uimitoare.

Trebuie să începem cu acești 4 jucători

Există 4 jucători care au câștigat cel puțin 10 brățări World Series of Poker. Această este cea mai mare dorință și realizare a unor jucători: să câștige cel puțin o brățară la evenimentul WSOP. Cei care au câștigat mai multe brățări deja sunt legende ale pokerului.

Te-ar mai interesa: Cum știi că e cazul să mergi la un specialist în i...

Phil Helmuth – 16 brățări

Phil Helmuth este lider cu 16 brățări de aur WSOP, cele mai multe din istoria World Series of Poker. Acesta a reușit să acumuleze un total de 184 de premii în bani care au o valoare de 16.4 milioane de dolari.

Phil Ivey – 10 brățări

Phil Ivey a fost printre jucătorii care au lipsit în anul 2021 la campionatul WSOP din cauza restricției de vaccinare impusă de Covid-19. Anul acesta, în schimb, a început în forță și a reușit deja să câștige 5 premii și să fie la ultimele mese în 3 dintre meciuri, având un câștig ce depășește 1.3 milioane de dolari.

Te-ar mai interesa: Octavian Jurma: Pandemia nu s-a terminat! Valul 7 ...

Doyle Brunson – 10 brățări

Dacă ar fi să-l numești pe cel mai faimos jucător de poker din toate timpurile, acesta ar fi Doyle Brunson, fără îndoială. Cunoscut sub numele de Texas Dolly, Doyle, la 88 de ani, a fost prezent la masa de poker de la WSOP de peste 60 de ani.

Johnny Chan – 10 brățări

Johnny Chan a fost imortalizat în filmul clasic de poker Rounders, în timp ce personajul lui Matt Damon, Mike McD, a decis să încerce să ridice o miză și să se îndrepte către Vegas după o întâlnire întâmplătoare cu Chan la un cazinou din Atlantic City.

Te-ar mai interesa: De ce unii oameni se supără din nimicuri? Arsenie ...

Rounders a ajutat la lansarea boom-ului pokerului de la începutul anilor 2000, iar Chan a fost primul cel mai popular jucător, după ce a fost evidențiat în film ca fiind cel mai mare jucător din lume.


Care este anvergura evenimentului?

Dacă nu ați avut niciodată șansa de a merge pe holurile Hotelului și Cazinoului Rio All Suites în timp ce se desfășura campionatul World Series of Poker, cu siguranță că ați dori să o faceți după ce vedeți chiar și câteva poze.

Te-ar mai interesa: Ai observat modificări în vorbire și voce? Atenție...

În acest an evenimentul se va desfășura atât la Bally’s în Las Vegas, cât și la Paris, ceea ce îl va face un eveniment cu totul și cu totul special, dar și de o anvergură foarte mare. A fost nevoie să se închirieze spații noi unde să se desfășoare acest campionat, în special pentru că acum se desfășoară în două locuri în același timp.

Să vedem cum stă campionatul WSOP la capitolul statistici.

World Series of Poker 2022 are un total de 597 de mese. Acestea include 65 de mese de jocuri cu numerar, 14 mese exclusive de jocuri cu numerar cu mizamai mare la King’s Room, 3 mese speciale și masa finală unde numai jucătorii cei mai buni reușesc să ajungă.

Pentru a reuși să organizeze WSOP este nevoie de un număr mare de angajați care să supravegheze cu atenție evenimentul. Evenimentul din 2022 are peste 1.100 de dealeri, 160 de supraveghetori, 250 de casierii și 200 de persoane ce supraveghează turneul. În total, este nevoie de aproximativ 1.800 de angajați pentru ca acest turneu să se desfășoare.

Recordul pentru cele mai multe plăți făcute vreodată într-un singur WSOP a revenit în 2019, când jucătorii au concurat pentru 293 de milioane de dolari bani cash. În acest an se estimează că acest record o să fie doborât și sunt estimate în prezent plăți care depășesc suma de 300 de milioane de dolari.

WSOP are nevoie și de un spațiu suficient de mare pentru a putea desfășura evenimentul, de aceea a fost nevoie să se închirieze două săli care au împreună peste 1 milion de metri pătrați. Există două săli de jocuri la Bally’s în care se poate juca și una singură la Paris. De asemenea, nu este nevoie să te deplasezi dintr-o clădire în alta pentru a face trecerea prin exterior deoarece personalul s-a asigurat ca aceste două construcții să fie lipite una de cealaltă.


Cea mai mare plată  la WSOP a fost de peste 18 milioane de dolari

Cei mai mulți bani oferiți vreodată unui singur câștigător din istoria pokerului au fost oferiți în anul 2012, într-un eveniment la care intrarea costa uluitoarea sumă de un milion de dolari! Evenimentul a fost cunoscut sub numele de Big One for One Drop, deoarece turneul a fost de fapt un eveniment caritabil, unde un procent din încasări au fost plătite unei organizații de caritate pentru apă curată, One Drop. Evenimentul a atras 48 de jucători dornici să plătească această intrare de un milion de dolari și a generat un fond de premiere de aproape 43 de milioane de dolari. Evenimentul de WSOP din acel an a fost câștigat de către jucătorul profesionist Antonio „The Magician” Esfandiari, luând acasă o suma record de 18,35milioane de dolari.

Concluzie

Nu există nici un eveniment ca World Series of Poker care să fie la fel de distractiv, să aibă o la fel de mare anvergură, dar la care să se ofere și plăți la fel de mari. Chiar dacă poate că nu îți permiți să participi la acest turneu, poți măcar să urmărești acest turneu pentru a simți și tu adrenalina.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private