sâmbătă, mai 21, 2022

Cancer penian: 5 semne și simptome de avertizare pe care nu trebuie să le treceți cu vederea. 

Cancerul are modul său unic de a se manifesta în organism. După cum sugerează și numele, cancerul penian este cancerul penisului. Unii factori de risc pentru această afecțiune sunt vârsta, obiceiul de a fumat și virusul papiloma uman (HPV).

Semne de cancer penian:

Iată câteva semne ale cancerului penian la care trebuie să fiți atenți:

Te-ar mai interesa: Prim ajutor în caz de arsuri! Cele 2 produse din b...

Cancer penian: semne și simptome. 1. Îngroșarea pielii

Cancerul penisului poate provoca îngroșarea și umflarea pielii din jurul zonei inghinale. Orice disconfort cauzat de o senzație sau durere alterată nu trebuie niciodată trecut cu vederea.

2. Creștere noduloasă

Un nodul în orice parte a corpului nu trebuie niciodată ignorat. Atunci când o creștere noduloasă începe să apară în apropierea penisului, ar putea fi timpul să faceți un screening pentru cancerul penisului.

Cancer penian: semne și simptome. 3. Culoarea pielii alterată

Culoarea pielii din jurul organelor genitale poate fi modificată din cauza diferitelor afecțiuni, cum ar fi infecția, hiperpigmentarea, etc. Dar știați că acesta ar putea fi și un semn al cancerului penian?

Te-ar mai interesa: Copiii care nu au prieteni sau nu se înțeleg cu ma...

4. Răni sângerânde

Un ulcer sângerând nu poate fi niciodată un semn bun. Rănile din apropierea penisului nu trebuie niciodată ignorate, deoarece ar putea sugera cancerul penisului.

Cancer penian: semne și simptome. 5. Secreții urât mirositoare:

Când scurgerile tale genitale încep să miroase insuportabil de rău, este un uriaș avertisment care pur și simplu nu trebuie ignorat niciodată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private