vineri, august 12, 2022

Spitalul acesta public a facut anuntul! Aici, pacientii pot beneficia gratuit de cea mai moderna tehnologie de depistare a cancerului

Cea mai moderna investigatie de imagistica medicala, examinarea PET-CT, care poate evidentia aparitia unei modificari oncologice cu aproximativ 6-18 luni inaintea celorlalte tipuri de proceduri imagistice utilizate in Romania, este disponibila incepand din luna noiembrie pentru pacientii internati la Spitalul Colentina.

Te-ar mai interesa: Cum depozităm corect mâncarea în frigider: Dacă fa...

Incepand din 1 noiembrie, Spitalul Clinic Colentina pune la dispozitia pacientilor sai, gratuit, cea mai moderna investigatie de imagistica medicala, examinarea PET-CT.

Investigatia este utilizata cu precadere in sfera afectiunilor oncologice. Aceasta poate evidentia aparitia unei modificari oncologice cu aproximativ 6-18 luni inaintea celorlalte tipuri de proceduri imagistice disponibile in Romania la ora actuala (ex: examen CT, examen IRM), scrie Ziare.com.

„Principala noastra preocupare, la Spitalul Clinic Colentina, este oferirea unui diagnostic de mare acuratete, intr-un stadiu incipient al bolii urmat de elaborarea unui tratament personalizat adaptat nevoilor fiecarui pacient in parte. Lansarea serviciilor de PET-CT vine in intampinarea nevoilor pacientilor oncologici, tinand cont ca aceasta patologie are o incidenta in permanenta crestere si apare la varste din ce in ce mai tinere. Pe langa un act medical de inalta calitate, acordam o deosebita atentie atat impactului psihologic pe care il are acest tip de afectiune, cat si confortului pacientului inca din etapa de diagnostic”, afirma Dr. Ioan Bogdan Furtuna, Director Medical Spitalul Clinic Colentina.

Te-ar mai interesa: Dieta cu care a slăbit Chef Florin Dumitrescu. Fac...

Aceasta investigatie este folosita in scop diagnostic, pentru stadializare, in timpul tratamentului, precum si la finalul terapiei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private