duminică, mai 29, 2022

Care este cea mai PUȚIN favorabilă LUNĂ din anul 2022, pentru fiecare zodie în parte. Ce trebuie să evităm în această perioadă.

Previziunile astrologice pentru acest an sunt concentrate pe două planete, Jupiter și Saturn, de aici și evenimentele care sunt împărțite în două grupuri diferite.

De pildă, anul 2022 vine cu noroc la bani, dar vești bune pe partea amoroasă. Unele semne zodiacale se îndrăgostesc iremediabil, în timp ce altele ajung la altar.

Te-ar mai interesa: Dementa: Mirosi asta? Semnul mirositor este semnif...

Cu toate acestea, numerologul Mihai Voropchievici a explicat, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, la Antena 3, care este cea mai rea lună din an pentru fiecare zodie şi ce decizii este recomandat să evităm în acea perioadă.

Care este cea mai PUȚIN favorabilă LUNĂ din anul 2022, pentru fiecare zodie în parte

Berbec- septembrie

Cea mai mare provocare care vine peste el, cu toate că anul este bun pentru Berbeci și este promițător, dar luna septembrie vine cu o provocare. Atunci depistează că cei mai buni prieteni l-au mințit. Aveți grijă că se poate ajunge la anumite stări conflictuale.

Taur- iunie

În cazul nativilor din Taur totul va merge strună, dar numai până în luna iunie, iar începutul verii îi va da viața nativului peste cap. Întotdeauna mergeți pe dreptate şi asta vă va aduce lucruri bune.

Te-ar mai interesa: Dismorfia musculară sau obsesia pentru mușchi: Cun...

Gemeni – ianuarie

Pentru nativii din Gemeni luna ianuarie vine cu provocări. Această lună va fi puțin mai dificilă pentru ei și lucrurile ar putea merge mai rău pe toate planurile.

Rac – mai

Racul, în schimb, va avea parte de o primăvară tumultuoasă pentru că deși luna mai se zice că este una dintre cele mai romantice luni ale anului pentru nativii din Rac nu se întâmplă să fiecare atât de romantică. Și nu vor sta prea bine cu dragostea în acea perioadă. Vor fi conflicte, neînțelegeri, minciuni și chiar infidelitate.

Te-ar mai interesa: Sfaturi dietetice EFICIENTE pentru persoanele care...

Leu –  iulie

Leul intră întru notă foarte pozitivă de la începutul anului, dar pierde ușor din elan pentru că luna iulie va fi destul de copleșitoare și vor fi puse la încercare toate persoanele dragi lor.

Ce trebuie să evităm în această perioadă

Fecioara – august

Pentru nativii din Fecioară luna august este o lună cu obstacole, cu întârzieri tot ce şi-au planificat nu se împlinește. Recomandat este să refacă planurile pentru luna următoare, în luna septembrie, sau până în iulie pentru că ele îşi fac planuri cu bătaie lungă. Evitați așadar luna august.

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru. Curiozități despre creierul uman. T...

Balanța – august

Balanțele se apropie de Fecioară și la fel luna august va fi o lună cu provocări își vor pierde echilibrul vieții și ar putea avea și probleme financiare.

Scorpionii – iulie

Scorpionii deși şi-ar fi dorit o minunată vacanță va trebui să schimb planurile pentru că iulie este o lună mai puțin benefică pentru realizarea planurilor. Este o perioadă dramatică și probabil vei avea nevoie de puțin timp pentru a înțelege ceea ce se întâmplă cu tine.

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru: „Ține asta într-un borcan în ...

Cea mai rea lună a anului 2022

Săgetătorul – octombrie

Săgetătorul are luna octombrie care îl provoacă. Deci nu luați hotărâri în această lună care se anunță a fi devastatoare din toate punctele de vedere.

Capricorn – iunie

Capricornii nu stau bine cu finanțele luna iunie pentru că au tendința de a cheltui până și ultimul bănuț. Deci Capricornii tind să fie mai risipitori, dar numai atunci când trebuie să ia pentru alții că p ei se lasă pe ultimul plan. Când își iau ceva pentru ei este sărbătoare.

Vărsători – iulie

Vărsătorii în luna iulie ar putea avea probleme în dragoste. Poate că ar trebui să iei o pauză de la iubire pentru o vreme.

Pești – octombrie

Peștii nu se bucură de un an formidabil. Pe parcursul unul octombrie totul va merge prost și vei avea impresia că toată lumea este împotriva ta.

Astfel, Universul ne pune la încercare şi dacă nu suntem consecvenți cu ceea ce ar trebui să facem ne va costa scump.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private