sâmbătă, iunie 25, 2022

Utimii trei ani din viața noastră au fost marcați de încercări: de la o pademie care a ținut întreaga planetă pe loc printr-o carantină dură, la un război care amenință siguranța mondială. Încă nu putem să spunem că pandemia s-a terminat, dar un lucru este cert: aceste evenimente ne-au marcat la nivel mental și și-au pus amprenta și asupra sănătății fizice.

„A afectat toată lumea. Ne-a afectat mental, ne-a afectat psihologic, ne-a speriat, ne-a demoralizat, ne-a scos din zona noastră de confort, ne-a făcut să ne interorizăm, ne-a făcut să ne întrebăm ce se va întâmpla cu noi.

Te-ar mai interesa: Cât de periculos este leșinul: 5 semne care alerte...

Mai mult ca oricând, în timpul pandemiei, oamenii au devenit anxioși, au devenit deprimați. A apărut un sindrom psihic de depresie generalizată, în gândirea colectivă a oamenilor, care încă mai continuă să se manifeste.

N-am scăpat definitiv de el, foarte periculos, de altfel! Vezi oamenii manifestându-se cu frică, încă, și astăzi. Oare mai vine înapoi? Oare o să se agraveze? Oare apare altceva? Lumea este neliniștită, speriată, și am văzut, mai mult ca oricând, atacuri de panică la oameni, mai mult ca oricând depresii clinice, mai mult ca oricând divorțuri, separări, neînțelegeri”, a declarat Carmen Harra în emisiunea „Online Story”.

Te-ar mai interesa: O actriță celebră șochează: „Am pierdut nouă copii...


Carmen Harra despre pandemie: „A apărut un sindrom psihic de depresie generalizată”

În viziunea lui Carmen Harra, pandemia ne-a pus la încercare ca să putem trece la nivelul următor ca specie.

„Sunt niște legi nescrise care determină existența noastră, care spun că lucrurile care s-au întâmplat continuă să se multiplice, să se repete în existența noastră. Omenirea trece prin această fază de transformare, care poate să țină până în anul 2033. Haosul acesta prin care trecem este necesar pentru progresul nostru spiritual. Pandemia aceasta ne învață lucruri esențiale, ca să putem să evoluăm”, a mai explicat Carmen Harra.

Te-ar mai interesa: Să fie vorba de un semn divin? Șeful Bisericii Ort...

Carmen Harra: „România nu va fi afectată de acest război”

Clarvăzătoarea a fost foarte categorică în privința războiului dintre Rusia și Ucraina, pe care-l vede ca pe o „datorie” karmică rămasă din trecutul spiritual al omenirii, o neliniște nerezolvată în vremea ultimul mare război care a măcinat Europa.

„Dacă stăm să ne uităm mai bine, când au început Primul Război, Al Doilea Război și acest război, toate căzut sub incidența acelei cifre 5, care înseamnă război, dimensiunea a cincea, moartea. Iisus a murit în cincea zi a săptămânii. De la o forță divină ni se arată să ne păzim, pentru că experimentăm aceleași lucruri karmice pe care le-am mai experimentat.

Te-ar mai interesa: Cele mai frecvente tipuri de cancer la tineri. Pre...

Întrebarea este le experimentăm până când le rezolvăm? Dacă noi am fi rezolvat Al Doilea Război karmic, războiul ăsta nu s-ar fi întâmplat.(…) Cei care au generat ceva au generat și Al Doilea Război, și generează și posibilitatea celui De-al Treilea Război Mondial.

Se spune că lucrurile vin în 3. Am trăit cu pericolul celui De-al Treilea Război șaptezeci și ceva de ani. Cifra 7 este în Biblie de 77 de ori. 7 este cifra lui Dumnezeu. Dumnezeu a avut nevoie de 7 zile ca să facă lumea fizică”, a subliniat Carmen Harra în interviul exclusiv pentru WOWbiz.

Te-ar mai interesa: Leacul care vindecă boli grave. Lidia Fecioru: ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private