miercuri, mai 31, 2023

Carmen Harra, despre sfârșitul războiului: „Până de Buna Vestire lucrurile se vor tranşa. Putin este într-o stare de nebunie dusă la maximum”.

Clarvăzătoarea Carmen Harra a făcut recent o serie de previziuni cu privire la sfârșitul războiului din Ucraina.

Harra înaintează o dată decisivă,  „Până de Buna Vestire lucrurile se vor tranşa. Există doar două variante” și atrage atenția că soarta războiului va fi decisă de China, care este „un pion important pe tabla de şah”.

Te-ar mai interesa: 10 efecte adverse mai puţin cunoscute ale unui fru...

Carmen Harra, despre sfârșitul războiului: „Până de Buna Vestire lucrurile se vor tranşa

„Până de Buna Vestire ceva se întâmplă. Lucrurile sunt foarte tensionate şi pe muchie de cuţit şi lumea acţionează pe emoţii negative, pe spaimă şi pe frică. Adevărul este că, în acest moment, există două posibilităţi: sau Rusia se asociază cu China şi ei se simt atunci foarte puternici si nu le mai este frică de restul lumii, sau China nu va adera la această alianţă cu Rusia, sub influenţa NATO, a Americii, deşi China ar fi preferat să fie asociată Rusiei, nu NATO.

Pericolul îl reprezintă, de fapt, China, este un pion important pe tabla de şah. Şi poziţia ei va determina dacă Putin se simte destul de puternic să atace restul lumii.

Te-ar mai interesa: Bucureştenii pot primi 4.000 de lei pentru a se te...

El acum este într-o stare de nebunie dusă la maximum. Toată lumea pentru el este trădătoare. El din această bătălie iese înjunghiat. Plata vine şi pentru el, iar următoarele zile sunt definitorii”, a dat asigurări celebra clarvăzătoare în emisiunea Starea de veghe.

„Putin este acuzat de crime de război, se simte trădat şi încolţit de cei din jurul lui, toţi vor să se detaşeze de el”

Exită două direcții în care se poate îndrepta războiul Rusia-Ucraina. Primul scenariu ar fi cel în care războiul încetează în mod miraculos. Cel de-al doilea scenariu vorbește despre izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial.

Te-ar mai interesa: Alergia la veninul de albine poate pune viața în p...

Carmen Harra spune că Putin se simte încolţit, că nu mai are încredere nici în cei mai apropiaţi oameni ai lui şi că există şansa ca el să-şi dorească să-şi scape măcar pielea şi atunci să renunţe la război.

„Războiul poate merge în două direcţii: sau se aplanează undeva într-un mod miraculos, sau escaladează în ceea ce numim al Treilea Război Mondial. Am avut această viziune nefericită, cu bazele militare ale Americii atacate. Este  posibil să se detensioneze situaţia acum până la Buna Vestire, după asta lucrurile ies de sub control. Părerea mea e că nu ne putem permite acest război şi că el de fapt nu se va întâmpla.

Te-ar mai interesa: Ciucă și Ciolacu au bătut palma cu sindicaliştii d...

Ceea ce se întâmplă este un genocid, Putin este acuzat de crime de război, se simte trădat şi încolţit de cei din jurul lui, toţi vor să se detaşeze de el. Întotdeauna există o intervenţie a divinităţii care vine să facă justiţie. Există şansa unei porţi de lumină, să ieşim din situaţia asta. Şi şansa asta este acum.

Referitor la Putin, el se poziţionează departe de toţi oamenii din jurul lui, frica lui este bine întemeiată pentru că sunt oameni în jurul lui care ar vrea să-l elimine, mai ales că încep ruşii să se trezească.

Te-ar mai interesa: Horoscop 31 mai 2023. Noi oportunităţi şi multe su...

Apoi sunt nişte manevre politice care vor intra în joc în următoarele zile şi care l-ar putea face să-şi reconsidere nebunia. Şi dacă are vreo şansă să-şi scape măcar pielea, şansa asta o are în următoarele zile”, explică celebra clarvăzătoare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private