Sari la conținut

Carmen Harra, previziuni tulburătoare despre Kate Middleton: „..nu o ajută foarte mult”

Sursă foto: Wow Biz

Renumita clarvăzătoare Carmen Harra a emis o serie de previziuni tulburătoare cu privire la starea de sănătate a lui Kate Middleton, sugerând, de asemenea, potențiale tensiuni în relația sa cu prințul William. În plus, ea a prezis provocări care ar putea afecta familia regală britanică.

Carmen Harra previzionează evoluțiile legate de boala lui Kate Middleton, exprimându-și în același timp încrederea neclintită în capacitatea acesteia de a depăși această provocare, atribuind acest lucru forței și tenacității sale excepționale.

“În momentul în care apare o ruptură sau o trădare între doi oameni, este ca și cum ar fi un fel de divorț. Reconstruirea relației este foarte dificilă. Cei cu funcții importante nu renunță ușor; dacă ar fi fost oameni obișnuiți, Kate și William ar fi divorțat. Pentru ei este mai complicat, dar un divorț nu înseamnă doar o formalitate la notar.

Lovitura primită de Kate este dramatică! Cancerul ei, din ceea ce simt intuitiv, progresează destul de rapid! Îmi doresc să se recupereze pentru că are trei copii și a intrat într-o familie cu responsabilități grele.

Kate are o legătură karmică cu William; nu s-au întâlnit întâmplător și amândoi au cifra 2 în destin.

Codul ei de viață nu o ajută prea mult în această încercare, dar există speranța că va trece peste ea. Îi doresc din toată inima să fie bine. A trecut prin intervenții chirurgicale majore, iar detalii exacte despre problemele sale nu sunt cunoscute, dar știu că este un suflet bun.

Ea s-a născut o femeie simplă, dar destinul a adus-o în această poziție. Kate și William s-au mai întâlnit într-o altă viață”, a spus Carmen Harra în emisiunea sa.

un medic pune la indoiala diagnosticul lui kate
foto: retete si vedete

Kate Middleton, prima apariție publică la „Trooping the Colour”

Kate Middleton a avut prima apariție publică la „Trooping the Colour”. Lipsa sa a fost cauzată de o intervenție chirurgicală abdominală complicată, urmată de tratament cu chimioterapie pentru cancer. Recent, spre bucuria poporului britanic, prințesa a revenit în lumina reflectoarelor, etalând din nou zâmbetul său cald și eleganța desăvârșită care o caracterizează.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel