miercuri, iunie 29, 2022

Carmen Harra: Războiul va mai continua, este doar începutul. Pericolul îl văd spre Polonia. Planul este diabolic!

Cu toate că, atât analiști politici dar și prezicători și astrologi prevăd sfârșitul lui Vladimir Putin, războiul din Ucraina a ajuns în a 97-a zi de război.

După ce, la începutul anului Carmen Harra a prezis conflictul dintre Rusia și Ucraina, cunoscuta prezicătoare vine acum cu o serie de profeții sumbre despre evoluția războiului, dar și despre variola maimuței.

Te-ar mai interesa: Ce este recomandat să mănânci în funcție de ZODIE...

Carmen Harra: Războiul va mai continua, este doar începutul. Pericolul îl văd spre Polonia. Planul este diabolic!

Harra avertizează că nu avem de a face cu un conflict ce va lua sfârşit repede. Putin are un plan diabolic, bine şi îndelung pus la punct. Va intra din nou în Moldova şi Georgia, apoi va ataca Polonia.

Într-un interviu live difuzat pe pagina sa de Facebook, Carmen Harra a dezvăluit că toate acestea vor dura mai mult decât putem acum estima ori spera.

  • „Putin a pregătit ofensiva militară de mult şi a aşteptat doar momentul politic să pornească acest atac care este mult mai complex decât ne imaginăm. Planurile lui sunt mult mai mari decât ne dăm seama.

Partea proastă este că nu suntem pregătiţi. NATO nu este pregătit, America nu este pregătită. Nimeni nu a intervenit cum ar fi trebuit să intervină.”, a spus Carmen Harra.

  • „Putin nu este impresionat de sancţiunile economice, ba mai mult ameninţă cu un cyberatac cibernetic care de fapt se va declanşa.

Pericolul foarte mare, însă, pe care nimeni nu îl discută şi nu îl ia în atenţie este că atunci când doi se bat, al treilea câştigă. Partea proastă este China la care nimeni nu se gândeşte, care vrea să îşi ia înapoi Taiwanul şi care poate profita de această situaţie atât de confuză.”, a mai avertizat Carmen Harra.

Te-ar mai interesa: Cancer pulmonar: Semnele precoce care trebuie să t...

  • „Nu numai că Putin va lua înapoi Moldova şi Georgia, şi va încerca să intre unde poate el cât de puternic. pentru că Putin nu are frică, are o minte diabolică şi s-a pregătit.

Povestea nu arată deloc bine… Nu vreau să vă fac predicţii negative, dar doar rugăciunile nu o să ne salveze de acest război care bate la uşă. Şi totuşi simt că România, prin partea de NATO este protejată în etapa actuală. Pericolul îl văd spre Polonia. S-ar putea ca ruşii, mai mult ca sigur să intre spre NATO, dar nu prin România.

Planul este diabolic, războiul va mai continua, este doar începutul. Nu mai credeţi că o să ţină două-trei zile şi gata. Nu acesta este planul.”, a mai explicat Carmen Harra.

Te-ar mai interesa: Cei mai mari dușmani ai creierului. Vlad Ciurea: „...

Variola maimuței nu va avea proporțiile pandemiei

Întrebată despre cum vede evoluția variolei maimuței, Carmen Harra a precizat.

  • „Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În nici un caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva. Cum se termină unul apare altul pe sezoane aşa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne ţină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem şi să ieșim din normalitate.

Am intrat într-o gândire eronată colectivă. Undeva e o energie”, spune clarvăzătoarea.

Întrebata apoi despre război, Carmen Harra a precizat că „pericolul unui război şi de data asta a unui război nuclear este absolut iminentă”.

  • „Pericolul există şi trebuie să ştim cum să ne păzim de el. Noi trăim o etapă foarte dificilă în evoluția noastră mentală, psihologică. Aici sunt problemele şi cel mai mult mă doare pentru generația asta tânără care este complet debusolată, care nu ştie pe ce drum să o apuce şi care suferă de atacuri de panică, de anxietate, de revoltă faţă de ce se întâmplă”, a mai spus Carmen Harra.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private